1. Home
  2. Motos
  3. Arriba la versió ABS del Kymco Xciting 400
Arriba la versió ABS del Kymco Xciting 400

Arriba la versió ABS del Kymco Xciting 400

0
0

Kymco continua ampliant la seva gamma de productes amb el pròxim llançament d’un dels models més esperats, l’Xciting 400 ABS.

Kymco Xciting 400

Aquest Kymco està equipat amb el mòdul 9 de la firma Bosch, dissenyat específicament per a vehicles de dues rodes. El motor ha esta objecte d’una profunda reducció de pes i dimensions respecte el motor anterior de 500 c.c., i malgrat a una reducció del 20% en la seva cilindrada, manté una potència molt similar, de 36 CV.

La versió ABS millorarà una part cicle ja de referència. A la gran rigidesa del seu xassís s’uneix un conjunt de trens d’altíssim nivell, amb suspensions de 41 mm de diàmetre, llanda d’aliatge davantera de 15” amb doble disc lobulat de 280 mm, amb pinces d’ancoratge radial. El tren posterior està suspès per un suport de motor d’aliatge, amb llandes de 14” i nou disc de 240 mm.

Un còmode seient de dues places, ampli buit sota el seient, fre d’aparcament i manetes regulables en distància són detalls que fan d’aquest model un eficient i segur transport personal, net, ràpid i de baixes emissions.

El nou Xciting 400 ABS arribarà als concessionaris Kymco a inicis de juliol i estarà disponible en dos colors: blanc sintetitzat i negre intens.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *