1. Home
  2. Actualitat
  3. Arriba una nova marca de cotxes a Girona
Arriba una nova marca de cotxes a Girona

Arriba una nova marca de cotxes a Girona

0
0

La jove marca italiana DR arriba a Girona amb la seva gamma SUV bifuel

Es tracta d’una opció ecològica asequible de mobilitat sostenible

La marca d’automòbils DR ja està a Girona. La companyia italiana que porta en actiu des de 2006, compta amb una experiència de 10 anys en producció de vehicles híbrids, una característica que li ha fet diferenciar dins el sector gairebé des dels seus inicis, ja que mostra el fort compromís de l’empresa cap a l’ecologia. És un producte estil Made in Italy: innovador, tecnològicament avançat, totalment opcional i, sobretot, caracteritzat per una excepcional relació qualitat / preu.

La marca DR s’ha guanyat un lloc important en el vast panorama automotriu italià i internacional: és sinònim de qualitat, comoditat, un producte totalment opcional i respectuós amb el medi ambient i per aquest motiu desembarca a Girona instal·lant el concessionari oficial per la província a la carretera N-II, 20 de Fornells de la Selva.

De moment, la gamma que presenta al mercat, es compon en la seva totalitat de vehicles amb baix impacte ambiental, equipats amb motors capaços de funcionar amb gasolina o GLP d’automoció (autogas). L’ús del gas liquat de petroli és l’elecció ideal assequible de mobilitat sostenible, que segueix guanyant adeptes entre els conductors espanyols.

En la seva arribada al mercat gironí DR comercialitzarà una gamma composta exclusivament per SUV. En concret són quatre els models que podran comprar-se a les instal·lacions de Fornells de la Selva: DR3, DR4, DR5 EVO i DR6. Tots ells llueixen un disseny diferenciat de la competència i compten sota el seu capó amb una mecànica bifuel. Tot això amanit amb les característiques pròpies d’un SUV i completament equipats de sèrie.

El DR3 és el SUV de menor grandària i s’impulsa a través d’un motor 1.5 de 106 CV. Un esglaó per sobre se situa el DR4 amb motor 1.6 de 115 CV, el segueix el DR5 Evo 5 amb motor 1.6 de 126 CV i al capdamunt de la gamma, el DR6 amb motor 1.5 Turbo de 150 CV.

DR3

En poder impulsar-se a través de gas liquat de petroli (GLP), tots els models de la gamma DR a Espanya compten amb l’etiqueta mediambiental ECO de la DGT.

GLP: sostenibilitat, autonomia i preu

El gas liquat de petroli (GLP) s’ha convertit en l’últim any en un combustible alternatiu en auge, gràcies a les seves emissions de CO2 més baixes que les dels vehicles de gasolina i a les múltiples avantatges que suposa per als usuaris.
Sent vehicles etiquetats com ecològics per la DGT, l’alimentació amb autogàs tot just resta potència al motor. Això, unit a la major llibertat a l’hora de circular i aparcar en aquests temps de cada vegada més grans restriccions al trànsit per motius ambientals, el converteixen en una alternativa més que interessant.
Sens dubte, dues de les grans avantatges dels vehicles GLP en relació a altres automòbils sostenibles és la seva àmplia autonomia i l’existència d’una extensa xarxa de proveïment que a Espanya compta amb més de 600 punts.
I no cal oblidar l’estalvi que suposa el autogàs amb respecte a combustibles com la gasolina i el dièsel.

DR4
El nou DR4 pren la base del JAC Refine S3, un tot camí de mida compacte que ha aconseguit un elevat èxit comercial a la Xina i Amèrica Llatina. La versió destinada a DR Motor inclou canvis estètics en el frontal i en el disseny de llandes.
La dotació de sèrie estarà entre els seus punts forts atès que tots els models de DR Motor solen comptar amb una excel·lent relació equipament-preu. El DR4 inclou climatitzador, llandes, sistema d’àudio, sensors de pàrquing, sostre solar, ordinador, control de creuer, etc.
L’única motorització disponible serà de gasolina amb 1,6 litres i 120 CV en combinació amb una caixa manual de cinc velocitats i el sistema de tracció a l’eix davanter.

 

Nou DR3 EV 100% elèctric
La firma italiana ha volgut portar al Saló de l’Automòbil de Ginebra el nou DR3 EV, el primer vehicle 100% elèctric que comercialitzaran en breu. Hauria d’estar disponible a finals d’aquest any 2019. Estèticament el DR3 EV no rep modificacions importants més enllà d’una decoració amb elements en blau que posen la nota ecològica. També l’interior es vesteix de blau i blanc per aconseguir un ambient més distingit i agradable.
El més interessant del nou elèctric italià és que han apostat per un crossover funcional acompanyat d’una bateria generosa en capacitat amb 54,3 kWh que li atorgaran una autonomia d’uns 401 km en cicle NEDC, i més de 500 km en el cas de circular a una velocitat constant de 60 km/h.
DR ha comunicat que el nou model permet la càrrega ràpida i per tant es podrà comptar amb el 80% de la bateria en qüestió de mitja hora, cosa ja habitual en la majoria d’elèctrics. La mecànica amb 122 CV permetrà que es mogui força bé en qualsevol circumstància.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *