1. Home
  2. Actualitat
  3. Arribada imminent de la gamma EXC 2016 de KTM
Arribada imminent de la gamma EXC 2016 de KTM

Arribada imminent de la gamma EXC 2016 de KTM

0
0

La nova gamma de models d’Enduro de KTM aporta, com és habitual cada any, tota l’experiència dels seus èxits en competició en una àmplia família de motocicletes que inclou versions de 2 i 4 Temps, amb les millors prestacions de les seves respectives categories, un equipament de primera línia i una sèrie de millores en relació als models de l’any anterior. Gràcies al treball en curs desenvolupament d’aquestes màquines per part dels Departaments de Competició i R + D de Mattighofen, la temporada passada es van aconseguir els títols mundials de E1 i E3, a més d’innombrables victòries i títols nacionals afegits a una llista que sens dubte es veurà ampliada aquest any.

KTMLa nova gamma KTM EXC està formada per les 4T 250 EXC-F, 350 EXCF, 450 EXC i 500 EXC, juntament amb les 2T 125 EXC, 200 EXC, 250 EXC i la ultra potent 300 EXC. Tots els models KTM EXC equipen arrencada elèctrica de sèrie (excepte la 125 EXC) juntament amb un modern xassís en tubs d’acer al crom-molibdè d’alta rigidesa, que garanteix una gran maniobrabilitat, precisió en corbes i una estabilitat fora de sèrie. Tota la part cicle està formada per components de la més alta qualitat i específicament dissenyats per a la pràctica de l’enduro. Cada motor compta amb unes característiques personalitzades per oferir les màximes prestacions enfront de les més dures exigències d’ús.

La gamma 2016 rep una redissenyada forquilla davantera WP de cartutx obert, amb nous terminals inferiors i un eix davanter de menor diàmetre. Aquestes millores, juntament amb uns ajustaments optimitzats, permeten una millor maniobrabilitat i tracció en cadascun dels models, així com un millor tacte de pilotatge. El manteniment és també ara més fàcil, gràcies al nou disseny obert dels protectors de forquilla. Totes aquestes millores es veuen acompanyades per una nova imatge comuna a tots els   models de la gamma i una gran quantitat de millores en els detalls.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *