1. Home
  2. Cotxes
  3. Aston Martin DB10, el nou cotxe de James Bond.
Aston Martin DB10, el nou cotxe de James Bond.

Aston Martin DB10, el nou cotxe de James Bond.

0
0

Mireu-lo i torneu-lo a mirar… No us en cansareu. Els vostres ulls estan contemplant un fora de sèrie, el nou cotxe de 007, l’Aston Martin DB10 que portarà Daniel Craig a ‘Spectre’ la nova entrega cinematogràfica de la saga d’espionatge més famosa del món. I seguiu-lo mirant perquè només se’n fabricaran deu.

Aston1

Text: Sergi Mejías | Fotos: Aston Martin Media

Si creieu en l’amor a primera vista aquesta notícia us trencarà el cor. I és que no n’hi ha prou amb que aquest Aston Martin sigui preciós sinó que només se’n fabricaran 10 unitats. Tant li fa que us hagi tocat la loteria de Nadal; només en els vostres millors somnis podreu conduir un cotxe tan exclusiu. Ho sentiu? I és que es tracta del nou DB10, el cotxe de James Bond a ‘Spectre’, la nova entrega que s’estrenarà el 6 de novembre de 2015.
Aston2Però no és un Aston Martin qualsevol sinó que es tracta del model amb el qual la marca de Gaydon celebra els 50 anys de relació amb l’agent secret més famós del món, que va començar amb el DB5 el 1964 a ‘Goldfinger’. Després d’uns primers passos amb BMW en entregues com ‘Golden Eye’, Eon Productions (la productora de la saga) i Aston Martin van tornar de la mà a ‘Mor un altre dia’ amb un Vanquish i després amb un DBS a ‘Casino Royale’ i el retorn del DB5 a ‘Quantum of Solace’ i ‘Skyfall’. Davant d’una data tan especial, Marek Reichman, cap creatiu d’Aston Martin, ha treballat en estreta relació amb Sam Mendes, director de la pel·lícula. I el resultat és trencador, ¿hi esteu d’acord?

http://www.astonmartin.com/en/cars/the-vantage-range/v12-vantage-s/v12-vantage-s-listen

http://www.astonmartin.com/live/videos

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *