ATRACTIU, MUSCULÓS I EMOCIONAL

El Formentor és la viva expressió de l’art automobilístic, el qual, desprèn un fort atractiu emocional i amb detalls que marquen la seva estela esportiva amb una carrosseria plena de nervis i emanant musculatura.

Text: Albert Alsina / Fotos: CUPRA

Ple de caràcter se’l miri per on se’l miri, el Formentor ha estat esculpit per accentuar els seus atributs, combinant emoció amb sofisticació. I és que les seves proporcions estan pensades per realçar el seu caràcter frontal portant dinamisme de la zona davantera a la posterior, on els dissenyadors de CUPRA han jugat intencionadament per aportar sensació d’altes prestacions i estil.

El frontal és fort, decidit i elegant. El lateral… refinat, característic i perfilat. I la zona posterior, és una amalgama d’esportivitat i protuberàncies però amb un toc elegant, integrant intermitents dinàmics amb una llum infinita que proporciona estabilitat visual i sembla que tingui una amplada més exagerada.

En clau de disseny, el Formentor a més, ofereix una àmplia gamma de colors específics i diferencials, amb exclusives opcions com la pintura Blava Petrol Mate o Gris Magnètic Mate, un suau Blanc, tres metal·litzades com són la Plata Urban, el Negre Midnight i el Gris Magnètic, i tres especials: Gris Graphene, Dark Camouflage i Vermell Desire.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Mercedes-Benz EQC 400 4MATIC

Puresa 100% elèctrica L’automòbil més revolucionari de Mercedes-Benz,

Posterior
Xina no es frena: lidera la recuperació de l’automòbil amb un creixement de les vendes a l’octubre superior al 12%

Xina no es frena: lidera la recuperació de l’automòbil amb un creixement de les vendes a l’octubre superior al 12%

Com a dada important, les vendes de vehicles van arribar 2,57 milions el mes

També et pot interessar
Total
0
Share