1. Home
  2. Cotxes
  3. Audi A3 clubsport quattro concept, tecnologia en estat pur
Audi A3 clubsport quattro concept, tecnologia en estat pur

Audi A3 clubsport quattro concept, tecnologia en estat pur

0
0

Audi presenta l’A3 clubsport quattro al Wörthersee Tour d’aquest any, que se celebra a Reifnitz (Àustria) del  28 al 31 de maig, Aquest concept-car, basat en l’Audi S3 Sedan, està propulsat per un motor 2.5 TFSI de cinc cilindres dotat d’injecció directa i turbocompressor amb una potència de 525 CV.  Per aconseguir aquest rendiment extrem han estat necessàries nombroses modificacions en el motor, incloent un turbocompressor més gran i un intercooler modificat.

Audi A3 Clubsport

L’Audi A3 clubsport quattro concept compta amb un canvi S tronic de set velocitats de disseny compacte gràcies a la seva configuració de tres eixos. La funció “Launch control” gestiona les acceleracions amb la màxima potència.

El cor del sistema de tracció integral quattro és un embragatge multidisc d’accionament hidràulic situat a l’eix posterior. A l’eix davanter els components d’alumini a la suspensió redueixen el pes de les masses no suspeses, mentre que la suspensió posterior de quatre braços pot processar per separat les forces longitudinals i transversals.

El control d’estabilitat ESC d’acció ultra ràpida, que es pot desactivar totalment o parcialment, permet una conducció esportiva de forma segura.

Una de les novetats d’aquest vehicle és el fre aerodinàmic. Accionat electrònicament, l’espòiler del darrera integrat a la tapa del maleter passa a una posició gairebé vertical en un obrir i tancar d’ulls. A una velocitat de 250 km/h aquest sistema redueix la distància de frenada al voltant d’uns dotze metres, en part també perquè el control d’estabilitat ESC pot aplicar més potència als frens de l’eix posterior a causa de la major càrrega aerodinàmica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *