1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi A6: Actualitzat a fons.
Audi A6:  Actualitzat a fons.

Audi A6: Actualitzat a fons.

0
0

Dotat dels últims avenços tecnològics de la marca alemanya, el nou Audi A6, amb preus entre 41.130 i 64.430 euros, millora a nivell global per fer-se apte per a tots els gustos. És més eficient, segur i versàtil que abans.

A6140040_low

Text: Albert Alsina | Fotos: Audi

Perfils molt ben traçats. Ha rebut canvis estètics subtils però que conformen una berlina de gran format, amb formes molt definides i impactants. Se li han modificat els para-xocs, graelles, grups òptics, sortides d’escapament i fins i tot les entrades d’aire. L’interior també compta amb noves combinacions de colors i materials.

Més rigidesa, menys pes. Alumini i acers d’alta resistència endurits en motlle o molles de plàstic als amortidors (en la versió Ultra Avant) són alguns dels aspectes que fan del nou A6 un vehicle més rígid i més lleuger, en benefici de la reducció de consum, millora de prestacions i millors sensacions al volant.

La tecnologia, en auge. No és cap novetat que la marca alemanya faci una aposta decidida per la tecnologia. Aquest model es beneficia de nous elements de seguretat electrònics i optimitza tots els sistemes d’entreteniment. Connectar-nos a Google Earth, comunicar-nos per Facebook o Twitter, legir SMS i correus electrònics o veure projectada la informació en el Head-up display del parabrisa, són alguns exemples.

Un 20% més eficient. Totes les mecàniques han sigut revisades a fons, especialment per millorar l’eficiència en consums i emissions, i superar la normativa Euro6. En conjunt, la reducció és d’un 20%, fins i tot apujant la potència en determinats casos.

Motors disponibles. Hi ha tres motors de gasolina TFSI (1.8 de 190 CV, 2.0 de 252 CV i 3.0 de 333 CV), quatre dièsel amb un nou 2.0 TDI de 150 CV denominat Ultra (2.0 TDI de 190 CV, 3.0 TDI de 218 i 272 CV, i 3.0 Bi TDI de 320 CV). A més, hi ha dues versions superesportives S6 de vuit cilindres, amb 450 CV i 560 CV.

A6 AVANTPels pares i les mares. Els que necessiten més espai sense renunciar a la comoditat i l’esportivitat, també poden optar per la versió Avant. Un model que manté el refinament i que disposa d’una capacitat de maleter superior, 565 litres o bé 1.680 litres, amb els seients plegats.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *