1. Home
  2. Cotxes
  3. Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI Competition, més potència i major exclusivitat
Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI Competition, més potència i major exclusivitat

Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI Competition, més potència i major exclusivitat

0
0

Audi celebra el 25è aniversari de la tecnologia TDI amb una edició especial del nou A7 Sportback, el 3.0 BiTDI competition, que equipa el motor V6 3.0 TDI biturbo de 326 CV, té un parell motor de 650 Nm i va associat a una caixa de canvis tiptronic de 8 velocitats. Cal destacar que s’han realitzat una sèrie de modificacions en el sistema de sobrealimentació i en els arbres de lleves per incrementar la seva potència en 7 CV en comparació amb el model de fabricació en sèrie.

Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI competition

A joc amb el seu caràcter dinàmic, l’Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI competition incorpora el paquet esportiu S line, que inclou també una reducció de l’altura de la carrosseria en 20 mm. Les pinces de fre vermelles i els discos en format de 17 polzades en els eixos davanter i posterior realcen l’esportivitat d’aquesta edició especial.

El paquet exterior S line i el paquet de color negre brillant aporten a la carrosseria una elegància dinàmica; com a complement s’inclouen els emblemes V6 T en les aletes, en les carcasses dels retrovisors exteriors i en els embellidors de les sortides d’escapament. El model d’aquesta edició especial està disponible en Gris Daytona, Vermell Misanom, Gris Nardo i Blau Sepang.

Seguint l’estil del paquet esportiu S line, l’interior de l’Audi A7 Sportback 3.0 BiTDI competition també s’ha realitzat de color negre. Els seients esportius estan entapissats en elegant cuir Valcona negre o plata lluna, decorats amb inscripcions S line estampades. Les insercions decoratives s’han realitzat en alumini i fusta Beaufort de color negre; una combinació metall / fusta d’una qualitat especialment elevada. Les motllures d’accés porten inscripcions “quattro”.

El model d’edició especial equipa tots els elements ja incorporats en el nou Audi A7 Sportback. Entre ells destaquen el llums LED de sèrie i l’intermitent amb indicació dinàmica.

Les comandes de l’Audi A7 Sportback 3.0 TDI Competition es poden realitzar a partir de primers de setembre, i les entregues començaran a la tardor.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *