1. Home
  2. Cotxes
  3. Audi actualitza l’A1 i l’A1 Sportback
Audi actualitza l’A1 i l’A1 Sportback

Audi actualitza l’A1 i l’A1 Sportback

0
0

Els models compactes d’Audi, l’A1 i l’A1 Sportback, han estat renovats.

Nou A1

Els dos vehicles tenen ara una línia exterior més esportiva i ofereixen un nou disseny. Amb una longitud de 3,98 metres, dos centímetres més llargs  que els de l’anterior versió, i una nova posada a punt del xassís permeten que ambdós models ofereixin un comportament més esportiu i àgil. La direcció electromecànica completament nova i la suspensió esportiva S line garanteixen al conductor una assistència òptima en totes les situacions de conducció i un comportament dinàmic del vehicle. A més, també s’hi incorpora el sistema de conducció dinàmica Audi drive Select.

L’interior dels nous Audi A1 i A1 Sportback és sofisticat i espaiós. La disposició dels controls resulta estructurada i ergonòmica, mentre que les motllures cromades realcen l’elegància del seu disseny. L’Audi A1 es pot personalitzar escollint entre les versions attraction o design. Altres opcions inclouen el paquet esportiu S line, els element d’Audi deign i moltes altres possibilitats de personalització.

Els sis motors de la nova gamma Audi A1 i A1 Sportback, quatre TFSI i dos TDI, tenen una potència d’entre 90 CV i 192 CV. Tots el motors són totalment nous o han estat objecte d’importants millores, augmentant en la gran majoria d’ells la potència màxima. Durant el 2015 a l’oferta de propulsors s’hi afegirà l’1.0 TFSI de 95 CV que serà el primer motor de gasolina amb tres cilindres de la història d’Audi. El canvi S tronic de set velocitats està disponible per a tots els motors, ja sigui de forma opcional o com a part de l’equipament de sèrie.

Pel que fa a sistemes d’informació i entreteniment a bord, ambdós cotxes equipen el MMI navigation plus, amb una gran capacitat de memòria, i el control de veu intel·ligent.

 

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *