1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi afrontarà les 24h de Le Mans amb el cotxe més “potent i eficient” mai construït
Audi afrontarà les 24h de Le Mans amb el cotxe més “potent i eficient” mai construït

Audi afrontarà les 24h de Le Mans amb el cotxe més “potent i eficient” mai construït

0
0

Audi afrontarà les 24h de Le Mans amb el cotxe més “potent i eficient” que ha construït mai. El nou Audi R18 es va presentar en primícia mundial a Munich i es començarà a utilitzar la temporada que ve.

El nou Audi R18 (Foto: Audi)
El nou Audi R18 (Foto: Audi)

El cotxe de carreres LMP1 que competeix en les 24 Hores de Le Mans i en el Campionat del Món FIA de Resistència (WEC) compta amb una aerodinàmica innovadora, suposa una nova etapa en matèria de construcció lleugera i adopta un sistema híbrid modificat amb bateries de ions de liti per a l’emmagatzematge d’energia, a més d’un motor TDI optimitzat per a una major eficiència.

“Amb el nostre nou Audi R18 realitzem una declaració d’intencions: Audi continua posant l’accelerador a fons en l’automobilisme esportiu confiant plenament en els TDI per a Le Mans, la tecnologia d’eficiència de més èxit en el món de l’automòbil”, va declarar el director de Audi Motorsport, Wolfgang Ullrich.

Porsche i Audi amb 2 vehicles a Le Mans

En el Campionat del Món FIA de Resistència 2016 (WEC), que s’iniciarà a Silverstone (Gran Bretanya) el 17 d’abril, l’Audi Sport Team Joest alinearà dos nous Audi R18. En nom de la màxima eficiència de costos, Audi i Porsche han acordat competir en les 24 Hores de Le Mans, esdeveniment clau de la temporada del WEC, únicament amb dos vehicles en lloc de amb tres.

“Estem orgullosos de poder representar de nou a la marca Audi a 2016 amb un ampli compromís amb l’automobilisme esportiu”, va explicar Wolfgang Ullrich. “El nou Audi R18 suposa un gran pas endavant del que esperem molt a Le Mans i en el WEC. En el DTM ja teníem el cotxe més fort aquest any. A més, l’alta demanda per al nou Audi R8 LMS és igualment gratificant, així com el fet que molts joves talents estiguin interessats en l’Audi TT Sport Cup “.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *