1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi dissenya el primer ‘concept car’ per a una pel·lícula animada
Audi dissenya el primer ‘concept car’ per a una pel·lícula animada

Audi dissenya el primer ‘concept car’ per a una pel·lícula animada

0
0
Foto: Audi
Foto: Audi

Audi porta per primera vegada el disseny futurista i la mobilitat a la gran pantalla amb el RSQ i-tron, un ‘concept car‘ virtual fictici creat per a la pel·lícula animada Spies in Disguise, de Twentieth Century Fox.

El model completament elèctric combina la conducció automatitzada amb la intel·ligència artificial i tecnologia que li permet autotransformarse. El RSQ i-tron serà conduït pel súper espia Lance Sterling, amb la veu de Will Smith. La pel·lícula s’estrenarà als cinemes el setembre de 2019.

Conducció automatitzada

Amb un holograma per velocímetre, propulsió elèctrica i tecnologia de conducció totalment automatitzada, el concept car biplaça personifica el llenguatge de disseny visionari de la marca. A la pel·lícula, el súper agent Lance Sterling necessita un vehicle d’alt rendiment que encaixi amb la seva destresa. Entre el seu equipament, a més d’un mode de conducció completament autònom i altres sistemes d’assistència Audi, el ‘concept car’ està dotat de característiques especials per als agents secrets.

Audi col·laborarà amb Twentieth Century Fox i Blue Sky Studios per produir una peça addicional personalitzada de contingut animat en 2019, amb Lance Sterling i el científic Walter Beckett, doblat per l’actor Tom Holland.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *