1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi dóna un segon ús a bateries de cotxe elèctric a la seva factoria d’Ingolstadt
Audi dóna un segon ús a bateries de cotxe elèctric a la seva factoria d’Ingolstadt

Audi dóna un segon ús a bateries de cotxe elèctric a la seva factoria d’Ingolstadt

0
0
Foto: Audi
Foto: Audi

Audi està assajant la utilització de bateries reciclades de ions de liti en els vehicles elèctrics que presten servei a la factoria d’Ingolstadt.

Com tots els fabricants d’automòbils, Audi està obligada per llei a retirar les bateries una vegada que han estat utilitzades. Degut a que aquestes bateries encara conserven una gran proporció de la seva capacitat de càrrega original, la marca investiga com les bateries dels vehicles de proves Audi i-tron, per exemple, o de models híbrids com l’Audi A3 e-tron i l’Audi Q7 e-tron, poden tenir una segona utilització.

Els vehicles a les plantes de producció com els carretons elevadors i els tractors de remolc, utilitzaven fins ara bateries de plom-àcid. Quan aquestes bateries es descarreguen, els treballadores o treballadores les retiren dels vehicles i les connecten a una estació de càrrega durant diverses hores. No obstant això, les bateries de ions de liti es poden carregar directament on s’estacionen els vehicles, aprofitant els temps normals d’inactivitat, per exemple, en els descansos entre torns. Això estalvia espai i també elimina l’esforç requerit per reemplaçar les bateries.

L’equip de projecte de les àrees de producció, logística i desenvolupament ha estat treballant en aquest segon ús de les bateries durant aproximadament dos anys. Després d’una primera fase de proves amb èxit, ara s’estan assajant els primers vehicles amb aquestes bateries en les tasques de producció diàries.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *