Audi e-tron GT: Eficiència emocional

Un futurista cupè de quatre portes 100% elèctric, la fascinant proposta d’Audi que redefineix el concepte tradicional del Gran Turisme

Text: Daniel Balcells / Fotos: Audi

Combinar en un mateix vehicle el dinamisme i la sostenibilitat, l’esportivitat i la versatilitat; en definitiva, compaginar l’emoció i la raó. Aquest ha estat l’objectiu d’Audi amb el nou e-tron GT, una berlina de quatre portes i estil cupè 100% elèctrica.

Amb una proposta visual altament atractiva i suggeridora i una configuració pràctica i funcional per al dia a dia, el Gran Turisme alemany ofereix elevades dosis de potència, agilitat i rapidesa amb 0 emissions sense renunciar a la comoditat i usabilitat quotidiana.

El cupè de quatre portes de la marca alemanya, que estarà disponible en les versions e-tron GT quattro i RS e-tron GT, mesura 4,99 m de longitud, 1,96 d’amplària i 1,41 d’altura. Pesa 2.341 quilos i els seus maleters ofereixen una capacitat de 405 i 81 litres.

Depenent del model, la potència dels seus motors elèctrics és de 476 CV amb un parell de 630 Nm, o 598 CV amb 830 Nm, però amb la funció launch control s’aconsegueixen pics de potència en manera boost de 530 CV i 646 CV durant un màxim de 2,5 segons. L’e-tron GT quattro accelera de 0 a 100 km/h en 4,1 segons; i el RS e-tron GT, en només 3,3. La velocitat màxima és de 245 i 250 km/h, respectivament. La seva autonomia en cicle WLTP es preveu sobre els 488 km.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Fabio Quartararo: la coronació del “diable” a Misano i Márquez encadena la segona victòria consecutiva

Fabio Quartararo: la coronació del “diable” a Misano i Márquez encadena la segona victòria consecutiva

Misano 2, San Marino

Posterior
Afectacions circulatòries amb motiu de les Fires de Sant Narcís

Afectacions circulatòries amb motiu de les Fires de Sant Narcís

A continuació us informem de les afectacions circulatòries durant les Fires:

També et pot interessar
Total
0
Share