1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi E-Tron Sportback: Un SUV coupé per a la família E-Tron
Audi E-Tron Sportback: Un SUV coupé per a la família E-Tron

Audi E-Tron Sportback: Un SUV coupé per a la família E-Tron

0
0

Dos models del SUV Audi E-Tron SportbackAudi ha presentat l’E-Tron Sportback, un SUV coupé dinàmic i segon model 100% elèctric de la seva gamma.

El vehicle ofereix fins a 300 kW (408 CV) de potència i una autonomia de fins a 446 quilòmetres (segons el cicle WLTP) amb una sola càrrega de la bateria.

La il·luminació Matrix LED digital està disponible per primera vegada en un vehicle de fabricació en sèrie. La llum es divideix en petits píxels que permeten un control precís.

SUV Audi E-Tron elegant

El model combina la potència d’un SUV espaiós amb l’elegància d’un coupé de quatre portes. Medeix 4.901 mil·límetres de llarg, 1.935 mm d’ample i 1.616 mm d’alt. El seu sostre s’estén de forma gairebé plana sobre la carrosseria i descendeix de forma marcada en la seva zona posterior fins arribar a integrar-se en uns pilars D visiblement inclinats. La vora inferior de la tercera finestreta lateral s’eleva en la seva part final, una característica típica dels models Sportback.

Elements com la graella Singleframe octogonal, els passos de roda o la escultural saga fan que l’Audi E-tron Sportback respongui clarament a el llenguatge de disseny de la marca.

D’altra banda, certs detalls indiquen que es tracta d’un model purament elèctric. Com a exemple cal destacar la graella, amb barres verticals i tancada en gran part, que està pintada en gris platí clar, un tret identificatiu molt específica dels models E-tron. També els fars Matrix LED parlen de l’electrificació d’aquest model, amb els seus quatre segments horitzontals que creen una signatura específica en els llums diürnes.

Altres elements cridaners són les insercions negres en els faldons laterals, que suggereixen el lloc en el qual s’allotja la bateria.

ADN esportiu d’Audi

La línia d’equipament S line posa especial èmfasi en l’ADN esportiu de el model. Incorpora de sèrie llandes de 20 polzades i suspensió pneumàtica esportiva. Els para-xocs de contorn distintiu estan flanquejats per expressives entrades que milloren el flux d’aire. Se situen sota els fars i creen una aparença dinàmica.

Un emblema S line està present a la graella, mentre que els marcs inferiors de les portes, d’alumini i retroil·luminats, inclouen l’emblema #s. A la part del darrere, tant l’aleró de sèrie com el difusor que s’estén per tota l’amplada de el vehicle, contribueixen a millorar l’aerodinàmica.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *