Audi Electric Kick Scooter by Egret: Estil i esportivitat pels desplaçaments urbans

Audi llança la segona generació de la seva e-escúter, el nou Audi electric kick escúter powered by Egret, dissenyat per als usuaris que busquen una opció esportiva i premium entre els patinets elèctrics. Amb una autonomia de fins a 80 km, frens hidràulics de disc, pneumàtics amb cambra d’aire, pantalla LED en color i un disseny inequívocament Audi, el nou e-escúter pot adquirir-se en línia a través d’Audi Store com a part del catàleg d’Accessoris Originals de la marca dels quatre cèrcols, amb un preu de venda al públic de 2.075 euros.

La mobilitat multimodal en les grans ciutats és ja una realitat, i els patinets elèctrics o e-escúters cobren cada vegada major protagonisme. Per aquest motiu, per a respondre a les necessitats dels usuaris que busquen una alternativa de micro mobilitat sostenible i premium per als seus desplaçaments, Audi llança al mercat la segona generació del seu patinet elèctric, l’Audi electric kick escúter powered by Egret. Englobat dins de l’àrea d’Accessoris Originals Audi, el nou e-escúter està desenvolupat en col·laboració amb Egret, i ofereix una solució de mobilitat elèctrica avantguardista i de qualitat, amb unes característiques que representen a la perfecció el progrés, la sostenibilitat, el disseny i la tecnologia, valors que defineixen als vehicles de la marca dels quatre cèrcols.

La seva compacta bateria d’ions de liti, de 840 Wh de capacitat i 48 V, s’integra a la perfecció sota la plataforma del patí oferint una protecció IPX7 contra l’aigua, i permet recórrer fins a 80 km amb una sola càrrega; per a recarregar-la per complet en una presa d’endoll domèstic a penes es necessiten 5.30 hores. El potent motor elèctric, amb 500 w de potència nominal i un parell màxim de 27 Nm, estableix noves referències en aquesta categoria per la seva capacitat d’acceleració, i permet afrontar amb garanties pendents amb un gran desnivell, proporcionant una agilitat i un grat de conducció excel·lents. També desenvolupen un paper clau en aquest sentit els frens hidràulics amb discos de 120 mm en les rodes davantera i posterior, que utilitzen pneumàtics de 10 polzades amb cambra d’aire, contribuint a la seguretat i al confort.

Els usuaris poden utilitzar el patinet per a cobrir els seus recorreguts a les ciutats, per exemple des d’un lloc d’estacionament o des del punt de càrrega per al seu vehicle elèctric fins al seu destí final, a una velocitat màxima de fins a 25 km/h (limitada segons normativa) en funció del programa de conducció triat -Eco, Tour o Sport- , i utilitzar el nou mecanisme de plegat que facilita el seu transport, o el pràctic sistema de bloqueig integrat per a estacionar el patinet de manera segura.

El pes de l’e-escúter és de 22,5 kg, i ofereix una capacitat de càrrega màxima de 120 kg. Una característica que permet a qualsevol usuari adaptar el patinet per a una conducció més fàcil i segura és el manillar regulable en altura, que compta amb una pantalla LED en color en la qual es poden consultar dades com la velocitat, l’estat de càrrega de la bateria, el programa de conducció seleccionat o l’estat de la connexió bluetooth. La connexió entre el patinet i el telèfon intel·ligent de l’usuari es realitza a través de l’app de Egret. Permet, entre altres funcionalitats, controlar de manera remota l’estat de càrrega de la bateria, canviar la manera de conducció o bloquejar i desbloquejar el patinet mitjançant un codi PIN.

La integració del disseny Audi en l’e-escúter inclou elements amb diferents superfícies, la qualitat del procés de pintat en tres etapes o el potent sistema d’il·luminació de sèrie, que compta fins i tot amb llum LED posterior de fre.

L’Audi electric kick escúter powered by Egret està disponible com a part del catàleg d’Accessoris Originals Audi, i pot adquirir-se a través d’Audi Store i en la Xarxa Oficial Audi per un preu de 2.075 euros, incloent tres anys de garantia. L’usuari pot recollir el patinet en la Xarxa de Serveis Oficials de Postvenda Audi, o triar el lliurament a domicili. Com a complements, en l’Audi Store també s’ofereix una funda expansible d’alta qualitat confeccionada amb material resistent per a guardar l’e-escúter de manera neta i segura, una motxilla bandolera per al transport d’objectes personals durant els trajectes amb l’e-escúter i un casc d’alta qualitat amb un disseny a joc amb el patinet.

Total
0
Shares
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Anterior
Camps Motor amplia les seves instal·lacions de Fornells de la Selva

Camps Motor amplia les seves instal·lacions de Fornells de la Selva

En un acte on hi van asistir la nova directora dels Serveis Territorials

Posterior
Porsche 911 Carrera T: L’esportiu incombustible

Porsche 911 Carrera T: L’esportiu incombustible

TEXT: Francesc Pla / FOTOS: Porsche Mite i icona sempre admirada, i esportiu

També et pot interessar
Total
0
Share