1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi electrifica el Foro de Davos
Audi electrifica el Foro de Davos

Audi electrifica el Foro de Davos

0
0
Audi electrificarà Davos
Audi electrificarà Davos

Audi ha electrificat el Fòrum Econòmic de Davos amb una flota de 50 vehicles del modelb

El SUV elèctric està propulsat per energia elèctrica obtinguda mitjançant processos sostenibles. Amb una sèrie d’estacions de recàrrega mòbils, la companyia ha mostrat al fòrum una aplicació potencial per a la reutilització de les bateries dels cotxes elèctrics.

L’Audi e-tron és el primer vehicle elèctric de producció en sèrie del fabricant premium amb seu a Ingolstadt. La marca dels quatre cèrcols ja ha rebut 20.000 reserves per a aquest model, que arribarà als concessionaris europeus properament.

Tres estacions de càrrega

Tres estacions mòbils de càrrega Audi, amb una potència total de 700 kW i una capacitat de 1,14 MWh, han de garantir el ràpid subministrament d’electricitat verda per a l’ús intensiu de la flota de vehicles e-tron.

Amb aquest projecte de recerca, la companyia està avaluant la possible reutilització de les bateries dels vehicles elèctrics. Un cop finalitzat el seu cicle d’ús en l’automòbil, aquestes bateries d’alt voltatge segueixen sent adequades per a diverses aplicacions destinades a l’emmagatzematge d’energia.

Per aquesta raó, Audi està provant diferents escenaris per utilitzar els recursos disponibles de la forma més eficient possible. La companyia ja està desplegant aquestes estacions mòbils de recàrrega en esdeveniments importants, complementant així de manera flexible la infraestructura local de recàrrega.

Cotxe oficial

Audi és la marca oficial del Fòrum Econòmic de Davos des de 1987. La 49 Conferència Anual del Fòrum Econòmic Mundial ha tingut lloc a Davos, entre els dies 22 i 25 de gener de el 2019.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *