1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi ja admet comandes del nou A3 Cabrio
Audi ja admet comandes del nou A3 Cabrio

Audi ja admet comandes del nou A3 Cabrio

0
0

Audi ja admet comandes del nou A3 Cabrio, un descapotable elegant, esportiu i versàtil, que ofereix una línia atractiva tant amb la capota de lona, com descapotat. Destaca per la seva construcció lleugera, eficients motors i per incorporar els últims avenços en seguretat i assistència al conductor, a més de comptar amb la tecnologia més avantguardista en sistemes de connectivitat, informació i entreteniment. Els preus de l’Audi A3 Cabrio arrenquen en els 34.950 euros per a la versió Attraction amb motor 1.4 TFSI de 140 CV de potència. El nou Audi A3 Cabrio arribarà als concessionaris a la primavera .

Audi Cabrio 3

El nou Audi A3 Cabrio, disposarà en un primer moment de tres nous motors, dos de gasolina (1.4 de 140 CV i 1.8 de 180 CV) i un 2.0 dièsel TDI (150 CV), tots ells amb un caràcter esportiu, però al mateix temps molt eficients. Tots ells combinen les tecnologies de la injecció directa, la turbosobrealimentació i el sistema start-stop. El seu consum mitjà és un 12% inferior al dels motors equivalents del model anterior, encara que les prestacions son millors.

La gamma es completarà amb el llançament de més motors, des de l’ 1.6 TDI amb 110 CV, fins el 2.0 TFSI que equiparà l’Audi S3 Cabrio i que aconsegueix una potència de 300 CV. La tracció integral permanent quattro, una altra novetat i una oferta exclusiva al  descapotable compacte, estarà disponible pròximament.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *