1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi, patrocinador de la quinzena edició del Festival de Cap Roig
Audi, patrocinador de la quinzena edició del Festival de Cap Roig

Audi, patrocinador de la quinzena edició del Festival de Cap Roig

0
0

Dues unitats de l’Audi Q7 rebran els assistents de la quinzena edició del Festival de Cap Roig  i compartirà el protagonisme amb reconeguts artistes del panorama internacional de la música com Sting, Tony Bennet, Lady Gaga, Miguel Bosé, Rosario, Alejandro Sanz, James Arthur, Julieta Venegas, Pablo Alborán o David Bustamante.

Q7

Els artistes participants es desplaçaran durant la seva estada amb vehicles cedits especialment per a l’ocasió per la marca dels quatre cèrcols.

El programa d’actuacions s’obre amb el concert d’Sting el dia 10 de juliol i es tancarà amb l’actuació d’Alejandro Sanz el 17 d’agost. Entremig, hi haurà 22 recitals més a càrrec d’artistes de la talla de Tony Bennet, Lady Gaga, Ben Harper & The Innocent Criminals, Miguel Bosé, Julieta Venegas, Baumunt, Rosario, Gemeliers, Els Amics de les Arts, Bustamante o Pablo Alborán. El concert Audi serà el 18 de juliol, amb James Arthur.

A més, part de la recaptació d’alguns dels seus concerts anirà destinada a la Fundació Oncològica de Girona, per millorar la qualitat de vida de les persones que pateixen càncer i dels seus familiars.

El programa complet del festival, així com les informacions relacionades amb el mateix es poden consultar a internet a través de la web www.caproigfestival.com.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *