1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi posa en marxa el desafiament online “Audi A1 Adrenalin”
Audi posa en marxa el desafiament online “Audi A1 Adrenalin”

Audi posa en marxa el desafiament online “Audi A1 Adrenalin”

0
0

Per al llançament de l’edició Adrenalin, que es caracteritza per un acabat i un equipament que realça encara més el caràcter esportiu de l’Audi A1, Audi ha posat en marxa un desafiament online, l’Audi A1 Adrenalin, en què es repta als participants a trobar la tecla que dóna accés a una càpsula especial. Els guanyadors podran viure una experiència molt especial.

Audi A1 Adrenalin

Més esportivitat per al model més compacte d’Audi, l’Audi A1, en l’edició especial Audi A1 Adrenalin, disponible tant per l’A1 de 3 portes com en l’A1 Sportback i amb dos motors, l’1.2 TFSI de 86 CV i l’1.6 TDI de 90 CV, en aquest últim tant en la versió amb canvi manual com en l’automàtic S tronic. I per al seu llançament, Audi ha posat en marxa un desafiament online molt especial, el desafiament Audi A1 Adrenalin, en què es repta els usuaris a aconseguir una plaça per viure una experiència única en una càpsula especial dissenyada per portar als seus ocupants al límit.

El repte, que es desenvolupa a la web www.audiA1adrenalin.es, consisteix en intentar vulnerar el sistema de seguretat de la càpsula especial dissenyada per a l’ocasió, i trobar la tecla secreta que activa el mecanisme secret que obre la seva comporta. Qualsevol usuari pot registrar-se per acceptar el desafiament online i intentar convertir-se en un dels finalistes, el que a més d’una prova de conducció amb l’Audi A1 Adrenalin dóna opció a una de les places per enfrontar-se a la càpsula real i descobrir les sensacions que amaga i com és la descàrrega d’adrenalina que provoca viure una experiència totalment inesperada.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *