1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi presenta el motor gasolina de dos litres més eficient de la seva categoria.
Audi presenta el motor gasolina de dos litres més eficient de la seva categoria.

Audi presenta el motor gasolina de dos litres més eficient de la seva categoria.

0
0

El nou motor 2.0 TFSI, amb 190 CV de potència, confirma el mestratge d’Audi amb un revolucionari mètode de combustió. La marca alemanya començarà a utilitzar aquest motor en la propera generació del A4 i posteriorment l’estendrà a altres models. Fa més de deu anys, Audi va ser el primer constructor a tot el món a incorporar el motor Weltpremiere beim Wiener Motorensymposium: neues Hocheffizienz-Triebwerk von AudiTFSI amb turbocompressor i injecció directa a la producció en sèrie i es va convertir en la pionera de les actuals tendències de ‘downsizing’ i ‘downspeeding’.

El motor de quatre cilindres rendeix 190 CV  i 320 Nm, amb una cilindrada de 1.984 cc. Gràcies a que el lliurament de parell màxim es produeix entre les 1.450 i les 4.400 rpm, cada client es veurà beneficiat amb la accessible i constant entrega de força i amb la capacitat d’empenta d’aquest motor. Aquesta nova mecànica també ofereix uns excepcionals nivells de consum, inferiors als 5 litres/100 km.

Més enllà del nou mètode de combustió, aquest propulsor també destaca per pesar només uns 140 kg i per  incorporar altres tecnologies eficients. Per exemple, el flux de refrigerant està controlat per escurçar al màxim possible el temps d’escalfament. El col·lector de gasos d’escapament també contribueix a assolir aquests beneficis al estar integrat a la culata. La reducció de la fricció, així com la utilització en el motor de olis de baixa fricció (OW-20), també incrementen l’eficiència. Aquestes solucions d’alta tecnologia fan del nou 2.0 TFSI un motor que establirà un nou punt de referència en el seu segment.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *