1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi presenta un nou configurador 3D
Audi presenta un nou configurador 3D

Audi presenta un nou configurador 3D

0
0
Configurador 3D
Configurador 3D

Audi és el primer fabricant d’automòbils a utilitzar la visualització 3D en el seu configurador.

Enlloc de les imatges estàtiques utilitzades fins ara, els clients experimentaran per primera vegada una vista de 360 graus d’un vehicle animat en temps real, directament a través de la pàgina web d’Audi. L’aplicació es posa en marxa de forma simultània a Alemanya i en altres 24 països d’arreu del món.

Experiència realista

Amb el nou ‘Audi Visualization cerca 3D‘, els clients experimentaran el procés de configuració del seu vehicle de forma interactiva i realista fins al més mínim detall.

Poden encendre els fars, o fins i tot obrir i tancar les portes. En termes matemàtics, hi ha diversos centenars de milions de models possibles i variants d’equipament disponibles.

Amb un sol clic, l’Audi configurat a mida pot situar-se en diferents entorns, com un túnel o un paisatge amb el camp com a fons. Una altra nova característica és la capacitat de mostrar detalls com l’acabat de les insercions decoratives, els llums d’estacionament o de carretera, o l’obertura i el tancament de la capota en un Cabrio.

A temps real a través del web de la marca

El model es processa en temps real en qualsevol dispositiu, directament a través de la pàgina web d’Audi, sense necessitat d’instal·lar cap aplicació o complement addicional. L’aplicació 3D utilitza models de dades virtuals i tècniques de representació com les que s’empren en la indústria dels videojocs.

Aquesta nova funcionalitat del configurador és el següent pas d’Audi cap a l’experiència digital del client. L’Audi A4 és el primer model que ha estat disponible a la pàgina web d’Audi a Alemanya com un model pilot en 3D des 2017. Ara, l’Audi Visualization cerca 3D es posa en marxa per a tots els models disponibles a la majoria dels mercats europeus, com Alemanya, el Regne Unit, França i l’Estat Espanyol, a més dels EUA i Japó.

Els plans futurs inclouen l’actualització de la qualitat de les imatges a resolució 4K, entorns addicionals per als vehicles específics per a cada país, i el personalització de l’eina per al seu ús personalitzat per part dels concessionaris.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *