1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi presentarà un prototip SUV compacte al Saló de Pequín
Audi presentarà un prototip SUV compacte al Saló de Pequín

Audi presentarà un prototip SUV compacte al Saló de Pequín

0
0

Audi desvetllarà al Saló de l’Automòbil de Pequín un nou prototip de SUV compacte que destaca per la seva carrosseria de cinc portes, uns passos de roda pronunciats, una línia posterior descendent que recorda a un coupé, una major alçada lliure a terra i proteccions per a una utilització més segura més enllà de l’asfalt.

Audi presentarà un prototip SUV compacte al Saló de Pequín

A l’interior, configurat amb quatre places en què els dos seients del darrera individuals es poden abatre per augmentar la versatilitat del maleter, no hi falten les últimes innovacions de la marca dels quatre anells en sistemes d’ajuda a la conducció i d’infoentreteniment com per exemple el sistema virtual cockpit.

El nou prototip SUV està propulsat per un potent i eficient sistema híbrid endollable que, a part d’oferir prestacions esportives i un mínim consum de combustible, permet un alt grau d’efectivitat en la utilització off-road ja que compta amb tracció a les quatre rodes. Una de les novetats d’aquest prototip és el concepte de recàrrega Audi Wireless Charging, que permet carregar les bateries per inducció, sense contacte entre el vehicle i un pal de recàrrega. Mitjançant una instal·lació especial al terra, un camp magnètic indueix un corrent elèctric que pot carregar la bateria, alimentar la xarxa del vehicle o alimentar equips com la calefacció quan l’automòbil es col·loca sobre la superfície on s’ha realitzat la instal·lació. Es tracta d’un procés amb un grau d’efectivitat comparable al d’altres tecnologies de càrrega de vehicles elèctrics, amb els avantatges que aporta en quant a senzillesa i comoditat d’utilització.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *