1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi prova nous mètodes de pintura més eficients i sostenibles
Audi prova nous mètodes de pintura més eficients i sostenibles

Audi prova nous mètodes de pintura més eficients i sostenibles

0
0

Dos colors, un únic procés. Audi està ampliant l’espectre dels seus mètodes de pintat d’automòbils amb una nova tecnologia que permet pintar superfícies específiques de la carrosseria d’un color diferent, mitjançant un procés de polvorització que resulta econòmic i eficient de cara al medi ambient.

La marca dels quatre cèrcols assaja aquest procés únic en la indústria en una nau de pintura a la factoria d’Ingolstadt, en automòbils amb el sostre acabat en color de contrast negre.

Ja no cal malgastar pintura ni temps quan s’aplica la tècnica de la polvorització en el pintat de carrosseries. Per aplicar un color de contrast pel mètode de polvorització, fins ara era necessari cobrir la part corresponent per pintar-la posteriorment en un segon procés. Amb el nou mètode que està assajant Audi, un robot controlat per ordinador mesura el cordó de soldadura làser entre el sostre i el marc dels panells laterals abans de pintar cada carrosseria. Posteriorment, un aplicador especial s’encarrega de polvoritzar la pintura amb precisió mil·limètrica.

Aquest instrument s’aplica la pintura sense produir cap tipus de boira durant la polvorització, el que estalvia temps i material, a més de beneficiar el medi ambient.

Audi té previst posar en marxa aquest innovador procés en els seus mètodes de producció en sèrie l’any que ve. D’aquesta manera, el fabricant d’automòbils ‘Premium’ oferirà als seus clients encara més possibilitats de personalització.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *