1. Home
  2. Cotxes
  3. Audi R8 LMX, tecnologia i potència
Audi R8 LMX, tecnologia i potència

Audi R8 LMX, tecnologia i potència

0
0

Amb una potència de 570 CV i una acceleració de 0 a 100 km/h en 3,4 segons, l’Audi R8 LMX ofereix un rendiment impressionant i una tecnologia innovadora. A més, serà el primer vehicle de producció en el món equipat amb llums làser.

Audi R8 LMX

La llum làser, que s’activa per sobre dels 60 km/h, complementa el feix de la llum LED a l’Audi R8 LMX, i millora considerablement la visibilitat i la seguretat. Un sensor basat en les imatges d’una càmera detecta altres usuaris de la carretera i ajusta de forma activa el patró de llum.

L’Audi R8 és el model més esportiu i dinàmic d’Audi. El seu motor d’altes prestacions en posició central, la suspensió d’independents braços transversals dobles i la seva carrosseria fabricada en alumini amb la tecnologia ASF (Audi Space Frame) estan basats en les carreres. L’Audi R8 LMX està disponible amb carrosseria coupé. Un compacte canvi de set velocitats S tronic transfereix la potència al sistema de tracció integral permanent quattro. Llandes de 19 polzades es combinen amb discos de fre ceràmics reforçats amb fibra de carboni.

El nou model també ofereix una imatge clara amb el seu exclusiu acabat de pintura personalitzada Audi exclusive de color Blau Ara efecte vidre o Gris Daytona en mat. Un gran aleró fix posterior augmenta la càrrega aerodinàmica en l’eix posterior. Igual que l’espòiler davanter, la tapa del compartiment del motor, les carcasses dels retrovisors exteriors, l’aleró posterior i el difusor estan realitzats en material de plàstic reforçat amb fibra de carboni, amb un acabat mat. El sistema d’escapament esportiu compta amb tubs acabats en negre brillant.

Les línies dinàmiques es transporten a l’interior acabat en negre, que també compta amb detalls de color blau. Els seients estan entapissats en cuir Napa fina en color blau Sepang amb rivets en forma de diamant. La part posterior dels respatllers estan acabats en Blau Ara. Detalls subtils completen l’interior: carboni mat per a les cobertes de la consola central i la palanca de fre d’estacionament, en les insercions en les portes i l’arc del volant del lloc de comandament.

L’Audi R8 LMX arribarà al mercat aquest estiu amb una edició limitada de 99 unitats a un preu a partir de 250.000 €

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *