1. Home
  2. Presentacions
  3. AUDI R8 SPYDER Tocar el cel
AUDI R8 SPYDER Tocar el cel

AUDI R8 SPYDER Tocar el cel

0
0

Text: Ramon Ortiz / Fotos: Audi

Derivat directament de la competició, el nou Audi R8 Spyder V10 és ara més ràpid, lleuger, ferm i dinàmic. Accelera de 0 a 100 km / h en 3,6 segons i arriba als 318 km / h de velocitat punta. L’increment de rendiment es combina amb una reducció del consum d’un 10%.

Circulant a cel obert, l’eixordador crit del seu extraordinari motor V10 de 540 CV girant a règims elevats, ressona amb tota la força després dels seus ocupants i suposa una meravellosa experiència per als sentits.

La tracció integral intel·ligent quattro, una caixa de canvis S tronic automàtica de 7 velocitats i un bloqueig de diferencial mecànic en l’eix posterior s’encarreguen de generar la millor tracció i potenciar al màxim la dinàmica de conducció. Pura diversió, pura adrenalina.

Tots els detalls del R8 Spyder estan pensats per gaudir: els seients tenen reposacaps integrats, el sistema Audi drive select ofereix diferents maneres de conducció i la informació inclou detalls com un mesurador de forces G o el temps per volta en circuit.

Està equipat amb una capota de lona que, amb els seus escassos 44 kg, col·labora a rebaixar el centre de gravetat. Mitjançant un sistema electrohidràulic, és possible obrir i tancar el sostre en només 20 segons, fins i tot en marxa, per sota de 50 km / h.

La seva imatge ha estat esculpida per oferir un aspecte més atlètic i la seva graella és més ampla a la vista i es posiciona més baixa. Fet a mà a la planta alemanya de Neckarsulm per 500 treballadors especialment qualificats, el seu preu de partida és de 209.420 euros.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *