1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi reprodueix un model seu de 1936 amb una impressora 3D
Audi reprodueix un model seu de 1936 amb una impressora 3D

Audi reprodueix un model seu de 1936 amb una impressora 3D

0
0

Audi ha reproduït amb una impressora 3D el seu històric Union Typ C de l’any 1936. La companyia desenvolupa actualment possibles aplicacions d’aquesta tecnologia d’impressores de metall per a la producció de components complexos creant importants sinergies en la fabricació d’eines i utillatge amb altres socis del Grup Volkswagen.

El model reproduït amb una impresora 3D (Foto: Audi)
El model reproduït amb una impresora 3D (Foto: Audi)

“Avancem amb noves tecnologies de fabricació d’eines a Audi i al Grup Volkswagen”, ha comentat Hubert Waltl, responsable de Producció d’Audi i director del departament Toolmaking en el Grup Volkswagen. “Juntament amb altres socis en l’àrea de recerca, estem explorant constantment els límits dels nous processos de producció, i un dels nostres objectius és aplicar les impressores 3D de metall en la producció en sèrie”.

El Grup Volkswagen té un total de 14 departaments de fabricació d’eines en nou països, que sota la direcció d’Hubert Waltl treballen de forma conjunta per a la investigació i el desenvolupament. El primer objectiu d’aquesta cooperació és la implementació de la impressió en metall en 3D i la impressió 3D amb el mètode de sorra. Audi Toolmaking ha utilitzat aquesta tecnologia per produir tots els components metàl·lics del ‘Fletxa de Plata’, el model històric de competició a escala 1: 2.

Entrades relacionades

Un artista britànic recrea en papiroflèixa i tamany real un Nissan Juke per celebrar el cinquè aniversari del vehicle (16-11-2015)

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *