1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi ret homenatge a l’Avant RS2
Audi ret homenatge a l’Avant RS2

Audi ret homenatge a l’Avant RS2

0
0

Fa 20 anys que es va presentar l’Audi Avant RS2, fundador de la dinàmica família RS d’Audi, Per commemorar aquest aniversari, la marca alemanya llança l’edició especial Nogaro Selection de l’Audi RS 4 Avant. Serà presentada en primícia mundial al Saló de Ginebra en color blau Nogaro i estarà disponible a partir de l’abril de 2014.

Audi Nogaro

Sota el capó, l’Audi RS 4 Avant Nogaro Selection equipa un motor 4.2 – V8 FSI atmosfèric que lliura 450 CV amb un parell màxim de 430 Nm. Associat a un canvi S Tronic de set velocitats, accelera de 0 a 100 km/h en 4,7 segons i autoritza una velocitat màxima autolimitada de 280 km/h.

El cor del sistema quattro de tracció permanent a les quatre rodes és el diferencial central autoblocant de corona. Lleuger i compacte, aquest diferencial distribueix el parell per defecte en una proporció de 40:60 entre els eixos davanters i posteriors, relació que pot variar en un ampli rang.

La direcció dinàmica varia la desmultiplicació en funció de la velocitat, i és capaç fins i tot de fer contraviratges amb petits impulsos quan s’aconsegueix el límit del pas per corba. La suspensió esportiva RS sport plus amb el sistema Dynamic Ride Control (DRC) controla els moviments de capcineig i balanceig per mitjans estrictament mecànics.

Rere les llandes d’aliatge de 20 polzades es deixen veure les pinces de fre pintades de color vermell amb el logotip RS. Els discos de fre, amb el contorn exterior ondulat, estan perforats i ventilats internament. Sota comanda es poden muntar discos de frens ceràmics reforçats amb fibra de carboni en l’eix davanter.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *