1. Home
  2. Actualitat
  3. Audi s’uneix a Hawei en el desenvolupament de tecnologies de connectivitat
Audi s’uneix a Hawei en el desenvolupament de tecnologies de connectivitat

Audi s’uneix a Hawei en el desenvolupament de tecnologies de connectivitat

0
0
Aliança Audi Hawei en pro del smart car
Aliança Audi Hawei en pro del smart car

Audi i Hawei han unit forces per desenvolupar noves tecnologies de connectivitat i avançar en la conducció automatitzada i la digitalització de serveis.

L’acord forma part de l’àmplia associació entre les dues empreses afavorida per la cancellera alemanya Angela Merkel i el primer ministre xinès, Li Kegiang.

Intercanvi d’informació

Els vehicles connectats de forma intel·ligent permeten intercanviar informació rellevant amb l’entorn. Per aconseguir-ho, els vehicles necessiten una connexió de dades estable i d’alta velocitat. L’expansió d’aquesta comunicació requereix una intensa recerca i desenvolupament.

La cooperació entre Audi i Huawei també està destinada a facilitar el continu avanç de la conducció automatitzada, així com la digitalització dels serveis al voltant del automòbil.

Amb aquesta finalitat, les dues companyies van acordar desenvolupar addicionalment de forma conjunta programes de capacitació, per reforçar els coneixements dels experts en tecnologia en les dues àrees.

Empresa pionera

Treballant en col·laboració amb Huawei i amb les autoritats xineses, el 2017 Audi va esdevenir el primer fabricant d’automòbils a participar en el desplegament de la tecnologia ‘LTE-V’ per primera vegada a les vies públiques, a la mega ciutat de Wuxi, situada a l’est de la Xina.

‘LTE-V’ és un estàndard de comunicació mòbil dissenyat especialment per a automòbils connectats. Els conductors reben informació del trànsit en temps real a través de sistemes de connexió amb els semàfors i del monitoratge per vídeo a les interseccions.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *