1. Home
  2. Actualitat
  3. Augmenten les assistències en carretera aquest estiu per avaria
Augmenten les assistències en carretera aquest estiu per avaria

Augmenten les assistències en carretera aquest estiu per avaria

0
0
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Les avaries mecàniques segueixen sent un problema per a molts conductors. Des que va arrencar el període d’estiu al juliol i fins al 15 d’agost, el RACE ha realitzat gairebé 100.000 assistències mecàniques a la carretera, fet que suposa un augment del 1,2% respecte al mateix període de 2015.

La calor, i la falta de manteniment, conjuntament amb l’esforç al que se sotmet el vehicle durant els desplaçaments, provoquen un augment del risc d’avaria, de manera que una una revisió dels elements bàsics com els líquids, pneumàtics i bateria milloraran el rendiment i la seguretat del vehicle.

Entre juliol i agost, el RACE ha ajudat a gairebé 100.000 conductors, que han sol·licitat la presència de l’assistència per una avaria mecànica. Aquesta dada suposa un lleuger increment del 1,2% respecte al mateix període de l’any anterior. Tot i que els motius de sol·licitar l’ajuda d’un vehicle segueixen essent els relacionats amb la bateria, els pneumàtics, fallades de motor i accidents de trànsit, el Baròmetre d’Avaries en Carretera, engegat el 2014, ha detectat un augment dels problemes relacionats amb la calor, amb l’ús intensiu del vehicle i amb la falta de manteniment.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *