Aura Motor, distingit amb el Premi Ichiban 2023 per oferir una experiència excepcional als seus clients

És la tercera vegada que aconsegueix aquest prestigiós guardó

Toyota Motor Europe (TME) ha atorgat a Aura Motor el premi que el reconeix com un dels millors concessionaris per la seva qualitat en el servei ofert als clients. Els premis Ichiban, que en japonès significa el “número u”,  reconeixen els millors concessionaris europeus, no només pels seus resultats de vendes i l’experiència als seus clients, sinó també pel fet d’anar més enllà en àmbits com la sostenibilitat, els serveis de mobilitat i l’aportació a la societat.

Aura Motor, Concessionari Oficial Toyota a Olot, ha estat guardonat per Toyota Motor Europe (TME) amb el reconeixement del Premi Ichiban 2023 per oferir una experiència excepcional als seus clients. Ichiban, que en japonès significa el ‘número u’, és també el nom del prestigiós premi que Toyota Europa fa entrega cada any a un selecte grup de concessionaris.

Aquest reconeixement premia els millors concessionaris europeus, no només pels seus resultats de vendes i l’experiència que ofereix als seus clients, sinó també per anar més enllà en diferents àmbits com la sostenibilitat, els serveis de mobilitat i l’aportació a la societat. Més de 2.500 concessionaris de Toyota a Europa competeixen cada any per l’honor de ser un dels 47 guanyadors del Premi Ichiban, demostrant un plantejament i un compromís únic que els converteix en el «millor concessionari de la ciutat».

Aura Motor és la tercera vegada que aconsegueix aquest prestigiós guardó, fet que l’acredita com un soci estratègic per a la marca per compartir els seus valors i aplicar la seva filosofia.

Fotos: Aura Motor

   Total
   0
   Shares
   Anterior
   Gran rebuda a l’inici del XX Rally Costa Brava Històric by Motul

   Gran rebuda a l’inici del XX Rally Costa Brava Històric by Motul

   Palamós va acollir molta gent durant la jornada del dijous

   Posterior
   Lewis Hamilton assegura que altres cotxes il·legals no van ser sancionats a Austin

   Lewis Hamilton assegura que altres cotxes il·legals no van ser sancionats a Austin

   El britànic ha demanat un mètode de revisions més just

   També et pot interessar
   Total
   0
   Share