1. Home
  2. Actualitat
  3. Auto Retro Barcelona arriba a la 30ª edició
Auto Retro Barcelona arriba a la 30ª edició

Auto Retro Barcelona arriba a la 30ª edició

0
0

Era 1984 quan Fermín Sulé Luengo va inaugurar, en el marc del palau núm. 7 de Fira de Barcelona, la primera edició d’Auto Retro Barcelona, ocupant només la meitat d’aquest recinte. Era un inici modest que tres dècades més tard s’ha convertit en el primer saló internacional espanyol dedicat a l’automòbil, la motocicleta, l’aviació, la nàutica clàssica i tot el seu ampli entorn, el primer al nostre país però també el més destacat de la Mediterrània. 30 anys de vida que donen per a molt però que per voluntat del seu creador i president és una baula més d’un certamen que funciona bé i té molt futur per endavant.AutoRetro

El 2013 seran un total de 30.850 m2 d’exposició, amb uns 300 expositors i més de 700 vehicles en exhibició repartits en els palaus número 2 i 3 (Plaça de l’Univers) del recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona, plens com a cada edició, i amb les ganes unànimes de tots els presents de plantar cara a la crisi i oferir, com cada any, la millor oferta per al visitant i la seva butxaca, ja que no cal oblidar que Auto Retro Barcelona també és una excel·lent plataforma per la compra-venda de vehicles, peces, recanvis, automobilia i tot el que envolta al món de l’automòbil i la motocicleta clàssica.

Auto Retro Barcelona estarà obert els dies 5, 6, 7 i 8 de desembre en horari de 10 a 20 hores. El preu de l’entrada es manté com en els últims anys en 15 euros, de 5 euros per a nens de 8 a 14 anys acompanyats i gratis per als menors d’aquesta edat acompanyats d’un adult. Els posseïdors d’una entrada podran visitar amb la mateixa el Saló Ocasió i fins al 31 de gener de 2014 el Museu de la Moto de Barcelona.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *