1. Home
  2. Actualitat
  3. Autobús per anar a Montilivi i zones d’aparcament lluny del camp els dies que jugui el Girona FC a casa
Autobús per anar a Montilivi i zones d’aparcament lluny del camp els dies que jugui el Girona FC a casa

Autobús per anar a Montilivi i zones d’aparcament lluny del camp els dies que jugui el Girona FC a casa

0
0
Mapa del dispositiu de seguretat
Mapa del dispositiu de seguretat

L’ascens del Girona FC a Primera ha obligat a l’Ajuntament de Girona a repensar la mobilitat a l’entorn del camp de futbol de Montilivi. Aquest veurà restringida la seva circulació i s’estableix una àrea de seguretat on no s’hi podran aparcar els cotxes abans, durant i després del partit.

Tot i que és preferible l’accés a l’estadi a peu, l’Ajuntament habilitarà unes zones d’aparcament recomanat per als aficionats que s’hagin de desplaçar amb vehicle particular. Es tracta de l’aparcament del Pavelló Municipal de Palau, des d’on es recomana arribar a l’estadi a peu, ja que el recorregut és d’uns 15 minuts, i del nou aparcament dissuasiu de la rotonda del Mas Gri, que es reforçarà amb un servei de bus que acostarà els aficionats fins a una zona propera a l’estadi de Montilivi.

Aquest serà un bus especial que es posarà en servei només els dies en què el Girona FC jugui a casa. Sortirà des de la plaça del Marquès de Camps i arribarà al carrer del Pic de la Dona passant per totes les parades de la línia 2 del bus urbà al carrer de Barcelona i per la parada de l’aparcament dissuasiu del Mas Gri. La freqüència de pas d’aquest autobús serà de set minuts i circularà des de dues hores i mitja abans de l’inici del partit fins a una hora i mitja després. El servei tindrà un cost de 0,50 euros per viatge i s’hi podran utilitzar els abonaments BUS12-T12 i BUS70.

Zona de seguretat i zona d’aparcament no recomanat

Pel que fa a la seguretat, cal ressaltar que s’ha establert un perímetre de seguretat d’accés restringit des de tres hores i mitja abans del partit fins a una hora i mitja després. Aquesta zona estarà delimitada per l’avinguda de Montilivi, el carrer de Santiago Cocquard, el carrer de la Universitat de Girona, el carrer de Josep Maria Corredor i Pomés, el carrer del Mas Barril i el carrer de la Riera Palagret. A banda d’aquesta zona, s’ha establert un espai més ampli denominat ‘zona d’aparcament no recomanat’ en el perímetre comprès aproximadament entre l’avinguda de Lluís Pericot, la pujada de la Creu de Palau, el carrer de l’Església de Sant Miquel, el carrer del Puigsacalm, el carrer del Pic de Peguera i el carrer d’Emili Grahit. En aquesta zona no es farà cap restricció de trànsit ni de mobilitat, però atès que es preveu una alta concentració d’aficionats en aquest espai es recomanarà que no s’hi estacioni els dies de partit.

El dispositiu no afectarà ni l’accés a les vivendes ni tampoc als aparcaments privats de la Universitat de Girona per part d’estudiants professors i personal del centre educatiu.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *