1. Home
  2. Actualitat
  3. Les automobilístiques es reinventen per fer front a l’emergència sanitària
Les automobilístiques es reinventen per fer front a l’emergència sanitària

Les automobilístiques es reinventen per fer front a l’emergència sanitària

0
0

Seat, Renault, Jaguar, Suzuki o Hyundai són algunes de les automobilístiques que col·laboren en la lluita contra l’emergència sanitària

Respiradors de SeatDiverses empreses s’estan reinventant per ajudar en la lluita contra el coronavirus. Les automobilístiques no són diferents i estan aprofitant el seu coneixement i material per desenvolupar mascaretes, respiradors o bates pel personal santiari.

A Seat, per exemple, han aparcat la fabricació de cotxes a Martorell i estan treballant amb prototips de respiradors que reutilitzen materials i components que ja tenen per la fabricació de vehicles. Segons va explicar a TV3 el President del Comitè d’Empresa, Matías Carnero, poden arribar a fer 1.000 respiradors diaris.

Les empreses com Seat tenen la plantilla, el material i el coneixement per fer fabricació en sèrie d’aquests productes necessaris per combatre l’emergència sanitària.

Mascaretes, bates, ulleres i cotxes

A Renault també estan aprofitant plantilla i material per fer mascaretes i bates. Han entregat a la Sanitat 30.000 mascaretes, 1.000 parells de guants, 500 bates i 100 parells d’ulleres i ha cedit a treballadors i treballadores confinades a casa material i impressores 3D per seguir produint.

Jaguar, Suzuki i Hyundai han cedit flota de vehicles a la Creu Roja i autoritats sanitàries per ajudar al personal sanitari.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *