1. Home
  2. Actualitat
  3. Avançat sistema de bateries per al nou Kia Soul EV
Avançat sistema de bateries per al nou Kia Soul EV

Avançat sistema de bateries per al nou Kia Soul EV

0
0

El Kia Soul EV està equipat amb un avançat conjunt de bateries, que consta de 192 cel·les de polímer de ions de liti agrupades en vuit mòduls, subministrades per SK Innovation. Aquest conjunt de bateries, amb una densitat d’energia líder en la seva classe (200 Wh/kg), és el resultat de l’acord de desenvolupament de tres anys entre Kia Motors Corporation i SK Innovation, a Corea. El conjunt de bateries té implementat un control tèrmic d’avantguarda per mantenir les cel·les individuals dins la temperatura òptima i un disseny estructural que millora la seva resistència als cops.

Kia Soul EV

Per a la producció en sèrie de les cel·les de les bateries del Soul EV s’utilitza un material de càtode NCM (níquel, cobalt i manganès) ric en níquel. La densitat d’energia, que depèn de la capacitat del càtode, és un dels factors clau per determinar l’autonomia d’un vehicle elèctric. Aprofitant la densitat d’energia d’aquesta bateria, el Soul EV ofereix una autonomia entorn dels 200 km amb una sola càrrega.

La gran capacitat de l’electròlit i els materials del ànode també han sigut desenvolupats per complir diferents requeriments, com ara seguretat i durabilitat, alhora que mantenen una elevada densitat d’energia.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *