1. Home
  2. Actualitat
  3. Avancen a bon ritme les obres del giratori d’Aiguablava, a Begur
Avancen a bon ritme les obres del giratori d’Aiguablava, a Begur

Avancen a bon ritme les obres del giratori d’Aiguablava, a Begur

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

Les obres de construcció del giratori a la intersecció de la carretera de Begur a Palafrugell, per Esclanyà, amb la carretera de Fornells i Aiguablava, que es complementa amb un nou vial que connectarà la futura rotonda amb la urbanització Residencial Begur i el supermercat Jodofi avancen a bon ritme.

El giratori, amb el nou vial complementari, es va iniciar a finals de setembre i es preveu que estigui en un termini de 12 mesos. “Abans de final d’any, el giratori estarà”, ha manifestat amb satisfacció l’alcalde, Joan Loureiro, que ha volgut ressaltar que el més important d’aquesta obra és “la millora de la seguretat en donar solució a dos punts negres viaris del municipi”.

Una reclamació municipal a la Diputació

El projecte del giratori, que executa l’empresa Rubau Tarrés, és una reclamació de l’alcalde des del setembre del 2015, quan ho va demanar al president de la Diputació de Girona, Pere Vila, com a entitat propietària dels dos vials de la intersecció. Per aquest motiu, és l’entitat supramunicipal que ha encarregat, amb el vistiplau de l’Ajuntament, el projecte, l’ha tramitat i el fa executar. L’Ajuntament, per la seva banda, assumeix l’adquisició dels terrenys, la instal·lació dels serveis públics, inclosa la jardineria, i les obres complementàries del nou vial i de la remodelació de la intersecció.

En aquest punt, l’Ajuntament, per junta de govern, acaba d’adjudicar el subministrament i instal·lació del nou enllumenat al nou vial a l’empresa Enllumenats Costa Brava per 7.614,18 euros. Les actuacions es fan, segons el conveni signat entre les dues administracions, “de forma coordinada i conjunta”. Un cop enllestida l’obra, el nou vial passarà a ser municipal.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *