1. Home
  2. Actualitat
  3. Avui a classe hem après a fer cotxes
Avui a classe hem après a fer cotxes

Avui a classe hem après a fer cotxes

0
0

“Com es comença un cotxe?” “Quants dies es necessiten per fabricar un cotxe nou?”. Aquestes són tan sols una petita mostra de les preguntes formulades per un grup de nens de set anys que Seat va reunir en motiu de la creació del seu primer SUV Compacte.

201

25 alumnes de l’escola La Salle Gràcia de Barcelona van entrevistar l’enginyer de Seat, Xavier Agustí; i la dissenyadora del Centre Tècnic de la marca, Amanda Gómez.

Moltes preguntes

En Xavier va ser el primer en trencar el gel: “Ens agradaria molt saber què li posaríeu vosaltres a un cotxe nou”. I llavors, els petits es van deixar anar: “Mega reactors i que pugui anar dins de l’aigua”, va dir en Léonard. “Jo li posaria ales”, va deixar anar l’Ona. “Una bicicleta gratis”, va exclamar la Júlia. “A mi m’agradaria prémer un botó i que el cotxe condueixi sol”, va explicar l’altra Júlia de la classe.

“D’això, alguna cosa hi ha”, va respondre l’enginyer. “Hem fet cotxes que s’aparquen sols. Tu només has de donar-li als pedals i el volant gira sol. I queda perfectament aparcat “. “També tenim vehicles que detecten si un cotxe se’ns creua per davant”, va continuar.

Un altre grup de nens pregunta quants dies cal per fer un cotxe. “17 hores” va respondre l’enginyer, “però per pensar-lo i començar a produir-lo hi estem entre 3 i 4 anys”, va afegir.

La feina de 2.000 robots

Mentrestant, un altre grup de nens atenen a l’Amanda, mentre els explica la feina dels 2.000 robots que hi ha a la factoria de Martorell.

Un cop acabades les explicacions, toca veure en exclusiva el cotxe. El nou Seat, abans que ningú. Una jornada rodona i per explicar.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *