1. Home
  2. Motos
  3. AXO Venus, exaltació femenina sobre dues rodes
AXO Venus, exaltació femenina sobre dues rodes

AXO Venus, exaltació femenina sobre dues rodes

0
0

Axo ha donat la benvinguda aquest any a la família a nous cascs integrals, llançant al mercat dissenys innovadors i exclusius com el Venus. Aquest model uneix un esperit modern i desenfadat amb un estil d’avantguarda i unes especificacions tècniques de confort i seguretat a l’altura dels estàndards de la marca. Nascut per sorprendre el públic femení, el Venus arriba al mercat amb un preu apte per a totes les butxaques: 159 euros.

AXO_Venus_02El nou casc italià basa les seves gràfiques en una combinació de colors en rosa i blanc que el fan idoni per a les motoristes que tenen cura del seu estil, també sobre la moto. Axo ha creat per al Venus un còctel de tons rosacis que, barrejant estampats de papallones i esquitxos de pintura evoquen la llibertat que només experimenten els que es desplacen en moto.

Totalment homologat, el nou integral de AXO està fabricat en resina termoplàstica, un material de gran resistència, capaç d’absorbir grans impactes amb eficàcia. Per afavorir la comoditat, el tancament del casc és per regulació micromètrica, un mecanisme ràpid i senzill, que permet cordar fins i tot amb els guants posats.

A la recerca de la major funcionalitat del Venus, la firma italiana ha dotat al nucli d’excel·lents qualitats tècniques com les seves ulleres solars retràctils o la pantalla anti-rascades (que es pot canviar per una en versió fumada). A més, el seu interior compta amb un folre extraïble en material hipoalergènic i transpirable que ofereix gran suavitat i confort. Per assegurar una bona transpiració i el flux d’aire a l’interior del casc, el Venus incorpora dues preses de ventilació a la part frontal i un extractor posterior.

tags:

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *