1. Home
  2. Actualitat
  3. Bale i Agüero fitxen per Nissan
Bale i Agüero fitxen per Nissan

Bale i Agüero fitxen per Nissan

0
0

Nissan ha fitxat els futbolistes del Reial Madrid i el Manchester City, Gareth Bale i Sergio Agüero, com a ambaixadors globals de la marca. Els dos esportistes ajudaran a la companyia  japonesa a apropar la Lliga de Campions als aficionats i jugaran un paper clau durant tota la temporada a l’hora de motivar els seguidors del futbol amb vídeos promocionals de la marca.

https://www.youtube.com/watch?v=5J1gfSg2kvk

En el primer vídeo hi apareixen els dos jugadors demostrant les seves impressionants habilitats durant un enfrontament molt intens. Els ‘Enginyers de l’Emoció’ es repten a retornar la pilota i, mentre se la passen, podem apreciar la precisió de la seva tècnica, així com les seves habilitats innovadores.

Després de convertir-se en nou ambaixador global de Nissan, Gareth Bale ha comentat: «Estic encantat de treballar amb Nissan en el marc de la seva col·laboració amb la Lliga de Campions. Després d’haver guanyat aquest torneig dues vegades amb el Reial Madrid, aquesta competició és molt especial per a mi, i sé que costa molt d’esforç guanyar-la. És una de les competicions més emocionants del món i estic desitjant compartir aquesta emoció amb els aficionats. »

Sergio Agüero també s’ha sumat a l’emoció per treballar amb Nissan: «Estic molt content de treballar amb Nissan. La UEFA Champions League és un torneig molt emocionant en el qual participen alguns dels millors equips, jugadors i entrenadors del món. La tensió setmanal sobre el terreny de joc i fora d’ell fa que resulti fantàstic participar en aquesta competició com a jugador i veure-la com aficionat. »

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *