Bandera vermella i meitat dels punts repartits amb Acosta novè, que salva els mobles

Arbolino finalitza primer després que el murcià caigués en la volta de formació

Pedro Acosta ha caigut en la volta de reconeixement. Després de molts intents per engegar la moto, ha pogut arribar al pit lane i sortirà des de l’última posició. Sortida amb els dos pilots de Boscoscuro i Arón Canet en el top-3. Alonso López, que anava primer, ha perdut adherència en la roda del darrere i ha sortit disparat per sobre de la moto. Ha quedat a mig de la pista, però tothom l’ha pogut esquivar. L’incident ha provocat moviments en les posicions, amb Sergio García Dols que ha pujat a la primera posició i s’ha escapat. Tony Arbolino és segon i Filip Salac tercer.

A 20 voltes pel final, Pedro Acosta ja és 19è. Sergio García i Salac han caigut en el mateix revolt, deixant a Arbolino en primera posició. Jake Dixon i Sam Lowes també han caigut en el grup capdavanter. Dos girs més tard, Arbolino té 12 segons d’avantatge respecte al segon i Acosta entra dins del top-10. Fermín Aldeguer és segon, Canet tercer i Izan Guevara quart. A 13 voltes pel final, direcció de cursa ha ensenyat bandera vermella per les condicions climatològiques. En cas que reprenguin la cursa, a Pedro Acosta li ha tocat la loteria, que partirà des de la novena posició després de remuntar des de la 31a. Qui ho deu lamentar és Tony Arbolino, que tenia quasi 15 segons d’avantatge. Fa molt vent. Si es repren, serà a 6 voltes, si no, es reparteixen la meitat dels punts.

Finalment, han decidit que no tenia sentit reprendre la cursa per 6 voltes, ja que no hi havia temps a escalfar els pneumàtics i la previsió del temps feia indicar que el vent aniria en augment. Pedro Acosta salva els mobles en una cursa que ha passat de la posició 31 a la 9a. El podi ha sigut per Arbolino, Canet i Aldeguer, en aquest ordre.

Total
0
Shares
Anterior
Öncü arrisca i triomfa sota la pluja australiana

Öncü arrisca i triomfa sota la pluja australiana

El turc s'endú la victòria en una cursa amb unes condicions molt complicades

Posterior
Suspesa la cursa esprint de MotoGP

Suspesa la cursa esprint de MotoGP

S'ha pres la decisió després d'una reunió entre els equips, direcció de cursa i

També et pot interessar
Total
0
Share