1. Home
  2. Actualitat
  3. Banyoles repinta unt ram del Passeig de la Puda
Banyoles repinta unt ram del Passeig de la Puda

Banyoles repinta unt ram del Passeig de la Puda

0
0
Foto: Ajuntament de Banyoles
Foto: Ajuntament de Banyoles

L’Ajuntament de Banyoles ha repintat la senyalització horitzonal del Passeig de la Puda fins al trencant de Pujarnol. Es tracta d’una actuació rutinària que el consistori fa quan una senyalització ha quedat esborrada o en mal estat.

Aquestes actuacions se sumen a les noves llums intermitents de les illetes per augmentar la senyalització i la seguretat quan es fa fosc que s’acaben d’instal·lar. Aquests nous llums se situen a la rotonda nord de la carretera de Figueres, al trencant de Pujarnol i a la rotonda Europa de les nacions. Així doncs, amb aquestes actuacions totes les illetes de Banyoles compten amb llums intermitents de senyalització.

En última tongada de repintada de senyalització horitzontal del febrer d’aquest 2018 es va actuar a tot el passeig Mas Riera i el passatge doctor Fleming. A més, es va repintar la línia mitgera de l’avinguda de la Farga, el pas de vianants entre els carrers Formiga i Baldiri Reixach, la doble contínua a l’encreuament entre els carrers Remei i mossèn Constans o la zona del semàfor de la carretera de Camós. Els últims anys dos anys s’han repintat la senyalització horitzontal del carrer de la Sardana i els passejos Dalmau, Gaudí, Lluís Marià Vidal, Darder i Magdalena Aulina.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *