1. Home
  2. Actualitat
  3. Barcelona torna a acollir la sortida del Ral·li Monte-Carlo Historique
Barcelona torna a acollir la sortida del Ral·li Monte-Carlo Historique

Barcelona torna a acollir la sortida del Ral·li Monte-Carlo Historique

0
0
Foto: Miquel Rovira /Racc
Foto: Miquel Rovira /Racc

La 22a edició del Ral·li Monte-Carlo Historique sortirà un any més des de Barcelona. Vint vehicles d’un mínim de 40 anys d’antiguitat i que en alguna ocasió han realitzat la versió de Velocitat d’aquest mític ral·li, creuaran el podi instal·lat al Moll de la Marina de la capital catalana, en intervals d’un minut, per emprendre una ruta que finalitzarà a Mònaco el 6 de febrer.

Barcelona és una de les 7 ciutats que acullen sortides d’aquesta prova sempre difícil i marcada pel fred i les possibilitats de trobar neu i gel a les carreteres que conformen el complet ral·li de 7 dies. Les altres ciutats des d’on sortiran vehicles són Milà, Atenes, Reims, Bad Homburg, Glasgow i Monte-Carlo.

Sortiran per la Ronda Litoral i passaran per Vic i Ripoll

Els participants sortiran de Barcelona per la ronda litoral i circularan per la B-10, la C-33, la C-17, la N-260 i la N-152 fins a Puigcerdà, abans d’endinsar-se a França per Bourg-Madame, on hi haurà un control de pas. En aquest enllaç de 170 km hauran passat per Vic, Ripoll i Ribes de Freser, poblacions que podran veure de prop la rua de cotxes històrics.

Tots els participants sortits de Barcelona iniciaran així l’etapa de concentració que els portarà fins a la població francesa de Courthezon després de gairebé 17 hores de conducció. Aquesta és la darrera població fins la que aniran els participants de Barcelona sols, ja que després els equips sortits de totes les ciutats es concentraran a Buis Les Baronnies, agrupant els 323 equips inscrits. Junts seguiran fins a Valence, on començarà l’autèntica competició. En arribar a Buis Les Baronnies, els participants sortits de Barcelona ja hauran fet 929 km.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *