1. Home
  2. Actualitat
  3. Begur inverteix més de 240.000 euros en la millora de la vialitat urbana
Begur inverteix més de 240.000 euros en la millora de la vialitat urbana

Begur inverteix més de 240.000 euros en la millora de la vialitat urbana

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

L’equip de govern de Begur ha aprovat, per junta, una sèrie d’actuacions per millorar la vialitat urbana del municipi amb una inversió global de 243.969 euros. La major part de les actuacions van encaminades a fer una pavimentació asfàltica dels vials. La pavimentació es farà ara, un cop s’enllesteixi el calendari que marcarà les prioritats, amb la idea que tot estigui acabat abans del 30 de novembre.

La primera pavimentació asfàltica, segons ha avançat el regidor de mobilitat Francesc Pilsà, es farà al carrer Passatge del Nord, a Esclanyà, que és l’únic de tots els programats que actualment encara és de terra. Aquesta actuació té un cost de 22.789 euros. A Esclanyà també es refarà de nou el paviment del carrer Josep Pallach, que porta la cementiri d’aquest poble, amb una inversió de 22.324 euros.

A Begur, la primera actuació serà al vial amb pendent que va des del seu cementiri fins a la plaça Forgas. L’actuació, que afectarà la part de baix, sense arribar a on hi ha cases, consistirà en fer un fressat del paviment asfàltic, ja que actualment quan plou una mica, molts vehicles rellisquen. L’actuació té un cost de 8.512 euros. “Aquesta obra és una urgència, es fa per seguretat”, ha recordat Pilsà.

Inversions en molts punts del municipi

A més, hi ha previst millorar el paviment asfàltic als carrers Dalmau Bernat, S’Antiga, Atzavara, Camí del Semàfor, Catalonia, Ses Planasses, Ses Negres, Pa de Pessic, Carles Aribau, Violers i Joaquim Prats, Passeig Dr Lluís Pericot i Passatge Port d’es Pi. La inversió a tots aquests carrers puja a més de 105.000 euros. A més, al Camí del Semàfor es farà una pavimentació dels marges, amb una inversió de quasi 8.000 euros.

Però també hi ha la pavimentació asfàltica del carrer Cala del rei, a Sa Riera, amb una inversió de 42.561 euros, i de la cruïlla d’Aiguablava, per quasi 30.000 euros. Sense oblidar una petita actuació de pavimentació al veïnat del Terme, amb quasi 5.000 euros. Les obres seran realitzades per les empreses Aglomerats Girona SL i Rubau Tarrés.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *