1. Home
  2. Actualitat
  3. Begur millora el transport entre el nucli i les platges
Begur millora el transport entre el nucli i les platges

Begur millora el transport entre el nucli i les platges

0
0
Foto: Ajuntament de Begur
Foto: Ajuntament de Begur

Begur ha millorat el transport públic entre el nucli urbà i les cales del municipi amb un nou tiquet integral que permet pujar i baixar tantes vegades com es vulgui durant el dia.

El servei, operat per Sarfa, ofereix transport de 10 del matí a vuit del vespre. Les millores de l’any passat ja van permetre que es detectés un increment de l’ús del bus d’un 20% respecte a l’any anterior, així que enguany s’ha seguit millorant en la mateixa direcció de facilitar el servei.

El nou tiquet per a tot el dia es pot adquirir a l’Oficina de Turisme o al mateix bus. El servei cobreix les rutes de Begur a les tres principals platges del municipi: Sa Riera, Sa Tuna i Aiguablava. El servei, amb sortida de la plaça Forgas, manté els preus dels darrers anys, 1 euro per a les persones adultes i mig euro per als majors de 65 anys i joves de 5 a 16 anys. Els infants menors de 5 anys no paguen. Hi ha la possibilitat d’aconseguir abonaments d’adults de més de 20 viatges, que es poden aconseguir a l’Oficina de Turisme, la qual cosa fa que el viatge surti a 70 cèntims d’euro.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *