1. Home
  2. Actualitat
  3. Bentley Motors revela el seu SUV més potent
Bentley Motors revela el seu SUV més potent

Bentley Motors revela el seu SUV més potent

0
0
Foto: Bentley
Foto: Bentley

Bentley Motors ha revelat tots els detalls del seu nou SUV de sèrie. El Bentayga Speed ​​incorpora una versió millorada del motor W12 de 6 litres capaç de desenvolupar 635 CV de potència per a arribar a una velocitat màxima de 306 km / h i accelerar de 0 a 100 km / h en 3,9 segons.

Concebut, dissenyat i fabricat a Gran Bretanya, el model Speed ​​és el Bentayga més potent i de rendiment més alt fins avui, i ve a perllongar la llarga tradició dels models Speed, que es remunta a 2007 amb la creació del Continental GT.

Un estil definit

El model presumeix d’un estil decidit a l’exterior, a l’altura del seu excel·lent rendiment. No falten elements que cal esperar en un SUV d’alt rendiment, com els fars foscos, els estreps laterals a joc amb la carrosseria i un impressionant deflector de la porta. El radiador i les reixeta de para-xocs foscos, el disseny exclusiu de les llantes de 22 polzades disponibles en tres acabats i la característica insígnia Speed ​​realcen el seu aspecte esportiu.

El disseny interior té motius elegants a la porta i la maneta, en la vora dels coixins i els respatllers dels seients i en la consola inferior, així com repuntat en contrast al encoixinat amb motius en forma de rombe, discretes insígnies Speed, plaques de estrep il·luminades distintives i acabats a Alcantara, presents per primera vegada en un cotxe de la marca

Com és el cas amb tots els models de la marca britànica, el Speed ​​de tracció total està equipat amb un bloqueig del diferencial electrònic i fins a vuit modes de conducció. El nou mode esportiu, modificat a mida, ofereix una conducció més dinàmica, mentre que el contundent sistema d’escapament i una suspensió més ferma potencien les sensacions al volant.

Personalització a mida

A més, els clients poden personalitzar el model al seu gust gràcies a la gamma d’opcions exclusives disponibles, com els frens de ceràmica de carboni, els seients davanters de 22 posicions amb funció de massatge, els panells del quadre de comandament de fibra de carboni, el sistema d’entreteniment dels seients del darrere de Bentley i la il·luminació d’ambient.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *