1. Home
  2. Actualitat
  3. Bernie Ecclestone: “Aquesta Formula 1 és una merda!”
Bernie Ecclestone: “Aquesta Formula 1 és una merda!”

Bernie Ecclestone: “Aquesta Formula 1 és una merda!”

0
0

Bernie Ecclestone no es va mossegar la llengua en una entrevista a la revista alemanya Motorsport Magazine i va declarar que l’actual Formula 1 “és una merda”. El patró de la competició va reclamar canviar algunes normes per fer-la més interessant i emocionant.

Bernie Ecclestone (Foto: Ryan Bayona / Wikimedia Commons)
Bernie Ecclestone (Foto: Ryan Bayona / Wikimedia Commons)

“El problema és que veig les coses com són i no pas com m’agradaria que fossin”, va declarar Ecclestone qui va afegir: ” Trobes normal que un ex-campió del món com Fernando Alonso estigui al darrere de la graella de sortida?. És normal que un pilot canviï l seu motor, es classifiqui tercer i llavors surti tretzè? És correcte tot això?”.

Pel patró de la competició “el públic no entén res del que veu a la carrera. Saben que algú s’ha classificat en segona o tercera posició però després veuen que surt de mig de la graella. Per què? Doncs perquè ha fet algun canvi en el motor. Això no s’entén”. Davant d’aquesta situació va reclamar canvis i que aquests es facin ja.L’organització de la competició preveu fer canvis en el reglament el 2017.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *