1. Home
  2. Actualitat
  3. Blanes, capital del tuning
Blanes, capital del tuning

Blanes, capital del tuning

0
0
Foto: Ajuntament de Blanes
Foto: Ajuntament de Blanes

Blanes ha estat durant tot aquest cap de setmana la capital del motor i l’àudio sobre quatre rodes a través del ‘Blanes Motor Days 2K 17‘, el 15è Tuning Festival Internacional que ha inclòs diverses novetats. La més destacada és que ha augmentat tant la superfície com la seva ubicació, i ha passat a ocupar els 40.000 m2 que hi ha a la zona del costat de l’antic pavelló d’esports amb diferents ingredients i seccions del món del motor.

Tota aquesta esplanada l’han ocupat dissabte i diumenge diferents ingredients que han complagut des dels aficionats a aquest món fins als neòfits que, senzillament, han tingut ganes de gaudir d’un esdeveniment singular. El què va començar a principis de l’actual mil·lenni com una activitat a nivell nacional, ha passat a ser d’àmbit internacional, incloent participants que arriben d’arreu d’Europa.

Entre d’altres novetats, s’ha pogut gaudir d’un circuit de vehicles 4 x 4, slalom per vehicles clàssics, un recinte firal amb atraccions per a tots els públics, botigues especialitzades de roba i complements automobilístics, una àrea de vehicles americans i una secció de personalitzacions amb cotxes Tuning Stance, Vag MPower, JKM, KMD, Full dip, Luxury Cars, etc. Ara bé, un altre ingredient que li confereix a l’esdeveniment un punt afegit sense precedents és la incorporació d’altres atractives novetats.

Food Trucks, Fira d’Atraccions, i circuits per diverses modalitats

Així, hi ha una zona gastronòmica amb Food Trucks on s’ha pogut gaudir de 13 estils diferents de degustació amb camionetes de menjar cubà, mexicà, i argentí.

Altres al·licients del ‘Blanes Motor Days 2K 17’ han estat escenari cobert on s’han programat actuacions en directe, shows amb foc, zumba, sevillanes i la música de DJ’s, entre d’altres.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *