1. Home
  2. Actualitat
  3. Blanmoto inaugura les seves instal·lacions com a nou concessionari oficial Honda a Girona
Blanmoto inaugura les seves instal·lacions com a nou concessionari oficial Honda a Girona

Blanmoto inaugura les seves instal·lacions com a nou concessionari oficial Honda a Girona

0
0

Honda segueix endavant amb el seu procés de renovació i ampliació de la seva xarxa oficial de concessionaris a Espanya. En aquest sentit, Blanmoto acaba d’inaugurar les seves noves i espectaculars instal·lacions a Girona, al Carrer Barcelona, 151.
Blanmoto estarà integrat per un ampli equip d’experts amb una dilatada experiència en motocicletes i amb un gran coneixement de la marca. Tot, amb el suport del Grup Blanch, una empresa familiar que s’ha convertit en tot un referent en el món del motor. “La nostra gran experiència en el sector de l’automoció, al costat del ampli coneixement d’Honda per part de la família que forma Blanmoto, ens permetrà oferir als nostres clients el millor servei i una atenció personalitzada”, va comentar Lluís Mª Blanch, propietari del grup Blanch, davant un nombrós públic que va fer que l’enorme botiga estrenada es quedés petita. Entre els assistents hi havia l’alcaldessa en funcions de Girona, Sra. Marta Madrenas, el president d’Honda Ibérica, Sr. Marc Serruya, amics, clients i diferents personalitats de la societat civil gironina.
Blanmoto se situa al costat de l’entrada sud de Girona, un emplaçament immillorable per al negoci. Compta amb un equip humà de 14 professionals, encapçalats per Toni Homs, gerent del concessionari, i una superfície útil de 1.000 m2, 500 d’ells dedicats a l’exposició i oficines i la resta a la postvenda (taller i recanvis).
Per la seva banda, Marc Serruya, President d’Honda Motor Europe España i Portugal, va destacar: “Girona és una de les ciutats amb major ràtio de motocicletes per habitant, pel que la seva importància en el nostre sector és vital. Per això era tan important comptar amb unes instal·lacions de referència. En aquest sentit, estem segurs que l’equip humà que forma Blanmoto serà una garantia de qualitat pel que fa a servei al client “.

L’acte va finalitzar amb un pica pica i una actuació musical en directe.

Sr. Lluís Ma. Blanch, propietari de Grup Blanch, durant la seva intervenció.

 

Sobre Honda
Honda és el primer fabricant mundial de motors de combustió interna, el líder en fabricació i comercialització de motocicletes i el vuitè fabricant d’automòbils del món. A més, és la primera companyia del sector de l’automoció a desenvolupar íntegrament un avió privat a reacció, el HondaJet, i és artífex del robot humanoide més avançat del món, ASIMO, el que la converteix en la companyia líder en mobilitat. Amb 70 centres de producció i 21 d’R + D a 27 països, Honda Motor Co, Ltd, distribueix els seus productes a més de 32 milions de clients (any 2018).
A Espanya, Honda concentra la seva unitat de negoci a Santa Perpètua de Mogoda (Barcelona), on dóna feina a 266 persones. A més de la planta de producció de motocicletes, recanvis i accessoris, la multinacional japonesa compta amb la divisió comercial d’automòbils i motocicletes d’Honda Motor Europe España, la mateixa financera de la marca (Honda Finance Spain), l’Honda Institut de Seguretat, el centre logístic HMEL-ÉS, la seu de l’equip de competició de Trial, el Repsol Honda Team i una divisió de HRC.

Blanmoto, carrer Barcelona, 151

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *