Bloquegen el paddock de MotoGP pel retard en l’entrega del material a Austràlia

S’ha cancel·lat la jornada de muntatge del dimecres i s’espera que les caixes arribin dijous

Una part del material dels equips de MotoGP no ha arribat a Austràlia procedent del circuit de Mandalika, alterant l’agenda natural dels Grans Premis, on el dimecres i el dijous es munten els diferents espais del paddock. Malgrat que hi ha formacions que ja tenen les caixes a Phillip Island i podrien procedir amb normalitat, IRTA ha comunicat a tots els integrants del mundial que queda prohibit començar aquest procés fins que tothom estigui en igualtat de condicions per no perjudicar els més afectats. Si tot segueix les previsions, el dimecres a la nit arribarà el material que falta.

Per culpa d’aquest retard de 24h en l’entrega, els equips comptaran amb només una jornada de muntatge, el dijous, en lloc de dos, com acostumen a tenir en la resta de cites del calendari. Si no en fessin prou, podrien continuar treballant durant la matinada del divendres perquè el GP d’Austràlia se celebri amb normalitat. Els equips de MotoGP podran començar a treballar a les 8h i els de Moto2 i Moto3 a les 9h. Els espais als quals sí que han tingut accés els membres del paddock és a les oficines dels equips i al servei de cafeteria.

La situació no és tan delicada com la de l’any passat, quan va haver-hi un retard amb l’enviament del material , de nou, des d’Indonèsia, però en aquest cas cap a l’Argentina. Una avaria en l’avió que transportava aquestes caixes va provocar una situació de caòtica, on es va haver de cancel·lar la jornada d’entrenaments del divendres i comprimir tot el GP en els dos dies del cap de setmana. Teòricament, aquest any no existeix aquest perill.

Text: Roger Amores / Foto: Roger Amores

Total
0
Shares
Anterior
Citroën presenta el nou ë-C3: el futur elèctric fet a Europa

Citroën presenta el nou ë-C3: el futur elèctric fet a Europa

Citroën posa en dubte les convencions dels vehicles del segment B creats i

Posterior
El campió Al-Attiyah també té problemes en una altra mala jornada de Sainz

El campió Al-Attiyah també té problemes en una altra mala jornada de Sainz

Stéphane Peterhansel s'endú la victòria i li disputarà el ral·li a Yazeed

També et pot interessar
Total
0
Share