1. Home
  2. Motos
  3. BMW C Evolution, l’escúter totalment elèctric
BMW C Evolution, l’escúter totalment elèctric

BMW C Evolution, l’escúter totalment elèctric

0
0

BMW ha escollit Barcelona per a la presentació del C Evolution, el primer escúter completament elèctric. El conjunt propulsor del C Evolution està format pel basculant amb motor síncron permanent refrigerat per aigua, corretja dentada i caixa de canvis d’engranatge planetari. La potència nominal és de 15 CV i la potència màxima és de 47,5 CV. El C Evolution arriba a una velocitat màxima de 120 km/h (amb tall electrònic).

BMW C Evolution

La gran capacitat de 8 kWh de la bateria d’ió-liti refrigerada atorga al C Evolution una autonomia de fins a 100 quilòmetres. El temps de recàrrega de la bateria és d’aproximadament 4 hores si es connecta a un presa de corrent elèctrica normal.

El BMW C Evolution té un sistema de recuperació d’energia fins ara inèdit en vehicles de dues rodes. La recuperació fa efecte automàticament durant les fases de desacceleració i, a més, quan s’activa el sistema de frens. El conductor d’un C Evolution pot escollir entre quatre modes de conducció, Road, Eco Pro, Sail i Dynamic, que li permet obtenir la combinació entre dinamisme i eficiència quan li sembli més convenient.

El xassís del C Evolution és híbrid i permet l’obtenció d’un vehicle de gran maniobrabilitat gràcies al centre de gravetat baix. El nou C Evolution compta amb el sistema TCA de control del parell motor, similar al sistema de control automàtic de l’estabilitat que s’usa en les motos de la marca BMW proveïdes d’un motor de combustió. El sistema TCA limita el parell motor en funció de l’adherència de la roda posterior.

 

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *