1. Home
  2. Actualitat
  3. BMW duplica la seva capacitat de producció de bateries de quarta generació a Spartanburg
BMW duplica la seva capacitat de producció de bateries de quarta generació a Spartanburg

BMW duplica la seva capacitat de producció de bateries de quarta generació a Spartanburg

0
0
Spartanburg munta bateries de quarta generació
Spartanburg munta bateries de quarta generació

La planta de BMW Group a Spartanburg, Estats Units ha duplicat la seva capacitat de producció de bateries de quarta generació.

La mateixa instal·lació de bateries de la planta ara produeix les noves bateries d’alt voltatge. Aquestes estan destinades als models híbrids endollables del nou BMW X5 i el futur BMW X3, també produïts a Spartanburg.

Diferents tipus de bateries

La nova línia d’acoblament podrà produir diferents tipus de bateries de quarta generació per servir a la creixent gamma de vehicles electrificats. Aquestes bateries es basen en un nou concepte de tecnologia que millora encara més el seu rendiment.
Més de 120 persones estaran contractades en la producció de bateries a la Planta Spartanburg per cap d’any, després d’haver completat un programa de capacitació integral per adquirir els coneixements tecnològics necessaris per a la producció de bateries.

Des de principis d’any, BMW Group ha invertit 10 milions de dòlars en la producció de models híbrids endollables. Altres 225 treballadors i treballadores d’acoblament de vehicles van rebre capacitació en la producció de vehicles electrificats, el que se suma al personal ja qualificat de la planta.

Xarxa internacional de producció de bateries

BMW Group compta actualment amb tres instal·lacions de bateries: a Dingolfing a Alemanya, a Spartanburg als Estats Units ia BMW Brilliance Automotive a la Xina. BMW Group també produeix bateries per a la producció local d’automòbils en cooperació amb un soci a Tailàndia. La planta pilot i de recerca de bateries de BMW Group es troba a ß.

LEAVE YOUR COMMENT

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *